≫ 

Neverovatno: Tri meča osmine finala Evrobasketa završena rezultatom 94:86, sve pobede autsajdera

Ovaj zaista redak niz brojki upotpunili su Srbija i Italija u još jednoj utakmicui u kojoj je pobedu odneo favorit na papiru

  • 5

Rezultati osmine finala Evropskog prvenstva poražavajuče su se završili po tri reprezentacije koje su, barem na papiru, važile za favorita, ali su na kraju doživele neslavan kraj. Među njima je, nažalost, i selekcija Srbije koja je pretrpela vrlo bolan poraz od Italije posle katastrofalno odigranog drugog poluvremena u Berlinu. Potučeni smo, nadigrani, nismo se pobili, nismo imali energiju, ali ono što je zaista raritet koji vezuje tri od četiri odigrana meča osmine finala danas je podatak da su završeni identičnim rezultatim - 94:86.

Tim rezultatom Poljska je pobedila Ukrajinu, nedugo potom Finska je na krilima čudesnog Markanena, savladala Hrvatsku, rezultat je bio identičan, da bi u najšokantnijem meču dana, makar po nas, Italija dala Srbiji 94 poena, a primila 84.

Krajnje neverovatan sled događaja i rezultata koji su se dogodili danas i verovatno nikad ovako i sa ovim brojkama.

rezultati Foto: rezultati.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GAGA

    11. septembar 2022 | 21:12

    Diskutabilno ko je ovde autsajder. Mnogo hteli mnogo započeli,a onda ćorak . Boj ne bije svetlo oružje,već srce u junaka.,a mi ga nemamo.

  • Made in ...

    11. septembar 2022 | 21:07

    Nasta nije slucajno.

  • 🍉

    11. septembar 2022 | 22:39

    Uvek pobedi bolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA