≫ 

Biznismen "smuvao" Dončićevu mamu, prenela na njega Lukino bogatstvo, a onda je prevario i otišao

As Slovenije zapravo ne ratuje protiv svoje majke, već protiv izvesnog Borisa Požega

  • 11
Mirjam Poterbin, Luka Dončić majka Foto: Instagram.com/mirjampoterbin

Jedna od tema koje su obeležile ovogodišnji Evrobasket jeste i tužba koju je Luka Dončić podneo protiv rođene majke Mirjam Poterbin, u čijem je vlasništvu brend sa imenom najveće zvezde slovenačke košarke, i jednog od trenutnog najboljeg igrača sveta.

Međutim, sada su isplivali novi detalji, a to je da je ulogu u svemu tome odigrao Boris Požeg, biznismen iz Ljubljane sa kojim je Dončićeva majka bila u ljubavnoj vezi.

Požeg, kojeg u Ljubljani zovu Piksi, dobio je tokom zabavljanja sa Mirjam Poterbin, udeo od 40 odsto kompanije i brenda "Luka Dončić 77". Mirjam mu je navodno u ljubavnom zanosu prenela vlasništvu prošlog oktobra, nakon što je Slovenija igrala na Olimpijskim igrama i završila kao četvrta.

Ipak, posle toga su krenule razmirice u porodici, američki novinar Mark Stajn naveo je da su se Dončić i majka posvađali, a zapravo je navodno za sve kriv upravo Požeg.

Požeg je već pod istragom za navodnu krađu, da je sa još dve osobe oštetio drugu stranu za više od 45.000 evra. Tužilaštvo ih tereti za krađu dva vozila i skutera, koja je navodno Mirjam dala Luki, a Požeg je sve to demantovao.

Dončić navodno nije uopšte u ratu sa svojom majkom, već sa Borisom Požegom, i pokušava pravnim putem da vrati vlasništvo nad svojim brendom.

Požeg je inače biznismen iz Ljubljane, bavi se nekretninama i ugostiteljstvom. Ranije je bio suvlasnik jednog hotela, ali se prebacio na prodaju nekretnina i posao sa sladoledom i ima kompaniju "Pixi sladoledi".

Mediji na Evrobasketu pitali su se i zbog čega na tribinama u grupnoj fazi nije bilo Lukine majke, koja je uvek bila na utakmicama, već je ovoga puta tu bio samo otac. Ipak, pojavila se u osmini finala na meču protiv Belgije, a Luka je posle meča našem novinaru rekao da je posebno srećan što ima podršku roditelja.

Video: Pitali smo Dončića o dolasku majke i bake na utakmicu uprkos svemu što se piše poslednjih dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stid

    14. septembar 2022 | 13:51

    Dobila si ti Mirjam premiju sa Srbinom! Ne brukaj to dijete,muskarac je to.

  • Papilon

    14. septembar 2022 | 16:12

    Cini se da mami pamet nije jaca strana.

  • Bečki konjusar

    14. septembar 2022 | 13:35

    Jako pametna mama, dajte joj moj br telefona...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA