≫ 

Pešić se oglasio posle ispadanja Srbije sa EP: "Znam ko me vređa i koji su motivi, neću odustati od principa"

 ≫ 

Intervju za sajt KSS dao je seletor Pešić

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sharcevic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sharcevic

    17. septembar 2022 | 10:42

    Ja tvrdim da nijedan nas trener ne ume da pobedi ni Spaniju ni Italiju a vi pricajte sta hocete. Grcku? Moze. Ne uvek, ali moze. Tursku? Isto. Dakle, balkansku skolu moze da pobedi. Mogao je to doduse i Djordjevic. Ali Spaniju i Italiju? Jok. Jesam li ili nisam predvidio jos pre 15 dana da medalje idu Spaniji, Njemackoj i Francuskoj? Jesam predvidio. Sta je to sta ja vidim a drugi ne vide?? Jesam li pisao da nasi ne umeju da se odbrane od pikenpopa spanske skole kosarke? Jesam pisao. Jesam li pisao da nasi ne umeju da odigraju prosti pikenrol a nekmoli sta drugo? Jesam pisao. Jesam li crtao Pesicu sta mora da uradi? Jesam li govorio da obavezno mora da izgubi od Poljske igrajuci samo sa rezervama, ako se nada nekoj sansi? Jesam. Bog mu dao mogucnost da ide na slovenacke balkanske Prepelice umesto na talijanske fantome Fontekija, Melija, i Polinaru od cijeg napada on ne ume da se odbrani. Je li me poslusao Pesic? Jok. Nego jos nagario da se izivljava nad Poljskom (ne bi li nakupio jeftinih poena kod onog dela publike koji o kosarci ne zna mnogo), a koja je izasla da igra kao na zagrevanje i istezanje misica a ne na ozbiljnu utakmicu, i sve to sa bolesnim Milutinovim i Marinkovicem i iscrpenim Jokicem i Micicem. Hajmo malo postene analize. Samokriticnosti?! Sta li to bese samokriticnost?! Da ponovim: ne postoji nas trener koji moze da pobedi Spaniju i Italiju u mecu odluke. A o uzrocima sam pisao opsirno na Telegrafu, unazad bar jedno 5-10 godina.

  • jelisaveta

    16. septembar 2022 | 16:58

    Svetislave , Svestislave, pridji nam do klupe….

  • Mudro...

    16. septembar 2022 | 13:30

    Zbori seda glava...treba sistem I treba kontinuitet..I igraca I struke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA