≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

KK Crvena zvezda uplatio 1.200.000 dinara svakoj porodici ubijenih Srba na Kosovu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lep gest kluba sa Malog Kalemegdana

  • 7
Nemanja Nedović Foto: Marko Jovanović

KK Crvena zvezda izdao je zvanično obaveštenje u kojem navodi da je klub uplatio jednokratnu pomoć svakoj porodici ubijenih Srba na Kosovu i Metohiji.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu crveno-belih, ova suma ne može da vrati živote stradalih u Banjskoj, ali je gest podrške srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

- KK Crvena zvezda Meridianbet uplatio je svim porodicama naših stradalnika iz Banjske na našem Kosovu i Metohiji sumu od po milion i dvesta hiljada dinara kao jednokratnu pomoć.

- Ovaj čin koji nažalost, neće vratiti živote svih koji su stradali u Banjskoj, smatrali smo neophodnim kako bi pomogli porodicama koji su izgubili najbliže braneći svoja ognjišta i zemlju, ali i kao javni gest podrške našem narodu na KiM u celini koji već dugi niz godina živi izuzetno teško na toj teritoriji Republike Srbije.

- KK Crvena zvezda Meridianbet smatra da je od izuzetne važnosti da svi pošaljemo poruku u ovim trenucima – da moramo da budemo jedinstveni, i da ostanemo uz naš narod na Kosmetu. U dobru i u zlu - navodi se u saopštenju Zvezde.

(Telegraf.rs)

Video: Jago otkrio kako ga je Teo "ubedio" da dođe u Zvezdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    3. oktobar 2023 | 14:33

    Drzava uplati Zvezdi a Zvezda uplati ….

  • I treba

    3. oktobar 2023 | 14:30

    Koliko vam je drzava dala para u prethodnih par godina i treba da date. Mada je to jako malo u odnosu na neciju platu u zvezdi

  • Rasomon

    3. oktobar 2023 | 16:44

    Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA