≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Čačak konekšn": Bivši fudbaler Zvezde obradovao Aleksu Avramovića poklonom na aerodromu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lep gest fudbalera

  • 1
Darko Lazović, Filip Mladenović Foto: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije je imala poprilično uspešan ciklus kvalifikacija, gde su u dve utakmice protiv Mađarske i Crne Gore uspeli da osvoje tri boda, koja su od prevelike važnosti u njihovoj borbi za plasman na Evropsko prvenstvo.

Kako je došla kraju reprezentativna pauza, tako su se i fudbaleri vratili svojim standardnim, klupskim obavezama, a po slikama koje su se pojavile na društvenim mrežama, bilo je i poprilično interesantnih susreta u avionima.

S obzirom na to da je košarkaški klub Partizan otputovao u Grčku, gde će igrati protiv Olimpijakosa, tako su se susreli i sa nekim od fudbalera koji su bili akteri utakmice u Beogradu, pa su se tako crno-beli susreli sa nekadašnjim fudbalerom tog kluba, Stevanom Jovetićem, ali ni to nije sve.

Osim njega, oni su bili u istom avionu i sa reprezentativcem Orlova, Filipom Mladenovićem, koji trenutno nastupa za Panatinaikosa.

Filip Mladenović je inače i bivši fudbaler Crvene zvezde, a iznenadio je i jednog košarkaša Partizana sa svojim dresom reprezentacije. Radi se o Aleksi Avramoviću, njegovom sugrađaninu iz Čačka.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksa Avramović posle sjajne partije, ali i poraza od Makabija u Tel Avivu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zar je bitno

    19. oktobar 2023 | 17:43

    Ako je to vama uspeh onda nije ni cudo sto nismo igrali 24 godine Evropsko Prvenstvo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA