Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog ovoga će Delije voleti Sferopulosa: Srčani Grk ostao bez glasa u derbiju, pa mu pomogao PR Partizana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan detalj koji bi mogao navijačima i te kako da se svidi

  • 0

Ekipa Crvene zvezde je pretrpela poraz u prvom derbiju ove sezone, gde su na gostujućem terenu izgubili od Partizana sa 88:86, čime su crno-beli došli i do drugog trijumfa u Evroligi. Ovo je ujedno i bio debi Janisa Sferopulosa u najjačem evropskom klupskom takmičenju sa ekipom sa Malog Kalemegdana.

Zvezda je promenila trenera pred meč sa FMP-om, koji je bio pre večitog derbija, pa su očekivali da ekipa doživi pravu šok terapiju i možda tako i dođe do trijumfa protiv Partizana, pošto je bilo evidentno da nešto ne štima u redovima koje je vodio Duško Ivanović.

Janis Sferopulos je došao na užarenu klupu, a pokazao je da će biti i izuzetno dobar izbor za novog trenera Crvene zvezde, pošto je odigrao sasvim pristojan prvi derbi iako je zabeležio poraz u istom.

Sferopulos je pokazao da raspolaže pozamašnim taktičkim zamislima, da drži ceo tim pod svojom dirigentskom palicom, a na samom kraju je i pokazao svoju srčanost.

U trenutku kada je došao na konferenciju za medije i počeo da priče, Sferopulos je ostao bez glasa, promukao je i nije mogao da dođe do reči.

Tada mu je u pomoć pritekao PR Partizana koji mu je dodao vodu, posle čega je uspeo Grk da progovori.

Kako je to sve izgledalo, možete videti u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: "Optimista sam, imali smo samo tri treninga! Mnogo je pozitivnih stvari": Sferopulos posle poraza

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA