≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jago zadovoljan posle bitne pobede i koša odluke: "Ovo je moj šut, prihvatam šansu..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Detalj koji je odlučio utakmicu, viđen je na dvadesetak sekundi do kraja, pri rezultatu 69:68, a zasluge idu Jagu dos Santosu, koji je pogodio trojku sa velike udaljenosti

  • 0

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Bajerna sa 74:68, u okviru šestog kola Evrolige.

Bila je ovo vrlo važna utakmica za crveno-bele, a ovim trijumfom prekinuli su loš niz u Evroligi.

Detalj koji je odlučio utakmicu, viđen je na dvadesetak sekundi do kraja, pri rezultatu 69:68, a zasluge idu Jagu dos Santosu, koji je pogodio trojku sa velike udaljenosti.

Upravo Zvezdin Brazilac govorio je za medije nakon meča, gde se dotakao svog šuta, forme, ali i drugih stvari.

- Mislim da je ovo moj šut. Vežbam svakog dana. Ovaj trenutak je moj lični dodir. Prihvatam šansu, prihvatam trenutak. Za mene, ovo nije lak šut, ali ja sam spreman za ovaj trenutak - počeo je Jago.

Zaigrala je Zvezda dosta bolje u drugom poluvremenu...

- To je drugačije za nas, za drugi tim, ne znam, ali to je košarka. Jedan minut, jedna sekunda, igra se menja. Mi smanjujemo razliku, mi trčimo. Za nas je bolje jer pravimo lake koševe, mi kontrolišemo igru.

Brazilac dobija sve više minuta u crveno-belom dresu.

- Ovaj tim ima mnogo talenta. Za mene, na klupi ili na terenu, blagosloven sam zbog toga jer je ovo moj prvi put u Evroligi. Gledao sam ovog momka, ceo svoj život, gledao sam ga, gledao sam Šabaza, gledao sam sve. A sada igramo zajedno. Za mene, to me raduje, ali ja verujem u sebe, momci veruju u mene. Kad izađem na teren, samo uživam u igri. Nije važno da li postignem 20 poena, 0 poena, nije važno. Tu sam, uživam u igri.

Za kraj, Jago se dotakao i potencijalnog dolaska svog sunarodnika Kabokla u Partizan.

- Igrao sam za reprezentaciju sa njim. Volim ga, i srećan sam zbog njega. Nisam srećan što će igrati protiv mene i Crvene zvezde, nije pošteno. Ipak, srećan sam zbog njega, ova prilika je veliki korak. Čekam ga u Beogradu da popričamo - istakao je Brazilac.

(Telegraf.rs)

Video: Hanga je emotivno opisivao utakmicu, a onda je naišao Pablo Laso i glasno mu se obratio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA