Vreme čitanja: oko 1 min.

Igor Rakočević se oglasio posle novog poraza Zvezde i objasnio šta je potrebno da se situacija promeni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istakao je da je potrebno da se iskristališe par ključnih igrača

  • 7
Igor Rakočević Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras od ekipe Olimpije Milano u okviru 10. kola Evrolige, čime su ostali u donjem delu tabele sa tri pobede - 71:93.

Nisu mogli navijači da budu zadovoljni ishodom i igrom večeras u "Štark Areni", a na društvenim mrežama mnogi su dali mišljenje i šta to zameraju crveno-belom timu.

Između ostalog se javio i nekadašnji dugogodišnji prvotimac Zvezde, Igor Rakočević koji je istakao šta je to što je potrebno promeniti da bi se situacija poboljšala.

- Ako mislimo da napravimo rezultat ove sezone, dve stvari moraju da se poboljšaju: Da se spreče veliki padovi u igri i da se iskristališe kojih nekoliko igrača su nosioci igre i da ti imaju veću ulogu i minute na terenu čak i kad loše igraju. Na taj način bi se tim lakše navikao na standardnu rotaciju i svako na svoju ulogu. Kvalitet postoji, borbenost postoji, odličan trener i najbolja publika su tu. Takođe, fale neki jako bitni igrači zbog povreda. Puna podrška - napisao je Rakočević.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Mirotić posle pobede Armanija nad Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Emili

    24. novembar 2023 | 23:29

    Da,kao kad si igrao i davao po 36 i vise poena.Ko to sada radi.Niko.Kad daju kos slave kao gol u fudbalu.

  • Franco Nero

    25. novembar 2023 | 00:01

    Vec zadnje 2-3 sezone nam igra nije dobra,samo sto smo sad bas katastrofalni. Totalni promasaji sa pojacanjima,dovode se igraci kao da smo rehabilitacioni centar,dolaze majstori koji su se setili da su zvezdasi kad ih niko nece,stranci da ozivljavaju karijere. Jedino pravo pojacanje ove sezone je Giedraitis,sve ostalo epizodisti i igraci za euro kup i ligu sampiona

  • Lakirana cipelica

    24. novembar 2023 | 23:36

    Fali njima 10 godina mnogo toga, veciti fenjerasi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA