Vreme čitanja: oko 1 min.

Miško Ražnatović prokomentarisao Partizanove "pretnje" drugom agentu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije ćutao poznati srpski agent

  • 33
Miško Ražnatović Foto: Nikola Tomić

Košarkaši klub Partizan je nedavno ostao bez već viđenog pojačanja, pošto su u poslednjem trenutku ostali bez usluga Jogija Ferela, koji se ipak odlučio da ode u Budućnost i na taj način se vrati u ABA ligu, nakon što je u istoj igrao za Cedevita Olimpiju.

Klupko oko ovog igrača i ovog slučaja je polako počeo da se odmotava, a ono unutra nije bilo baš sportski, što je otkrio i agent Amerikanca.

Servand Taheda, agent Jogija Ferela, dao je intervjuu za "MeridianSport" u kom je objasnio o čemu se radi i gde su zapele stvari sa ovim igračem, klubom i dogovorom, a na kraju je otkrio i da postoji pretnja od strane Partizana.

- Partizan je imao sedam dana da izjednači ponudu. Ako zaista želiš igrača, onda to i uradiš, garantuješ celu godinu, a oni to nisu uradili. Jogi se tada odlučio za Budućnost. Kada sam to javio, poručeno je meni i mom partneru da nijedan naš igrač više nikada neće igrati u Partizanu. Zašto - upitao je Taheda, a onda se javio i Miško Ražnatović.

Poznati srpski agent se oglasio putem društvene mreže "X", gde je ostavio samo jedan komentar.

- Ovo zvuči poznato - napisao je Miško uz nekoliko emotikona koji se smeju.

Naime, Partizan je ušao u sukob i sa ovim agentom na početku sezone, pošto je njega okrivio za to što je Jam Madar odlučio da raskine ugovor sa klubom. Oni su rekli da će zbog njega okončati saradnju sa "BeoBasket" agencijom, čiji je vlasnik upravo Miško Ražnatović.

Kasnije je i sam Miško objasnio čitavu situaciju, rekavši da je krivica ipak na klubu.

To je bilo i dovoljno da se agent ponovo javi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sved

    29. novembar 2023 | 19:45

    Ovo se veceras samo javljaju Y Bojsi. Prate desavanja u Partizanu.

  • Zorule

    29. novembar 2023 | 19:10

    Opet je Portfirije umešao prste 🤣🤣🤣

  • Hersonisos

    29. novembar 2023 | 20:29

    Da li se iko u komentarima zapitao da li možda nepoznati agent laže ili da odmah svu krivicu svalimo na Željka i Zorana?..Na kraju krajeva ako nije došao to samo znači da ga Željko pod tim uslovima nije htjeo i da mu nije ponuđen ugovor na godinu dana dok se ne pokaže ,a o Mišku i njegovim komentarima glupo je i raspravljati ,ko iole bliže poznaje Miška zna i kakvi su njegovi ljudski kvaliteti..a još im je gore što im niko iz Partizana ne odgovara,a tako i treba..nama realno treba zdravlje a ne novi igrači..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA