≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan posle pobede nad Armanijem "između redova" prozvao Nebojšu Čovića

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli reagovali na prethodnu izjavu prvog čoveka Zvezde posle meča Partizana i Monaka

  • 25
KK Crvena Zvezda - Asvel Lion Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana zabeležili su pobedu u 13. kolu Evrolige gde su bili bolji od Olimije iz Milana i trenutno su na skoru 7:6 u elitnom takmičenju i mogu čak i do deobe 4. mesta u slučaju poklapanja određenih rezultata.

Partizan je tako u seriji od tri vezane pobede, a ovo "duplo kolo" su uspešno prebrodili protiv moćnih timova, jer su prvo savladali Monako, a sada i Armani, obe ekipe sa bogatim vlasnicima i jakim budžetima.

Posle meča sa Monakom digla se velika frka među igračima Monaka, koji su se bunili na sudije, a između redova je to prokomentarisao i prvi čovek Zvezde Nebojša Čović, koji je rekao da je bolje časno izgubiti, nego nečasno pobediti, očigledno aludirajući na trijumf crno-belih.

Sada je Partizan imao i reakciju na to, pošto je na zvaničnom profilu na Instagramu u opisu pobede nad Armanijem stajao komentar: "Hrabri Partizan se časno izborio za veliki preokret i pobedu".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

(Telegraf.rs)

Video: Obradovića posle pobede nad Armanijem pitali "otkud toliko oscilacija u igri", odgovorio je žestoko!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    7. decembar 2023 | 23:46

    I treba da ga prozivaju posto vec preko 10 godina samo statiramo u EL i pored silnih bacenih para. Da je Radonjic imao u pola ovoliko za sklapanje tima osvojili bismo EL odavno. Partizan prve godine i odmah top 8, zamalo i f4. Ove godine ce i to, prelepu kosarku igraju za razliku od nas.

  • NekoKo

    7. decembar 2023 | 23:50

    Čović se gubi. Čemu ovakvi komentari.? Partizan ima Savića i Obradovića koji se beve stručnim pitanjima, koji znaju zbog čega dovode igrače, koga moraju u skladu sa mogućnostima da zadrže isl. i guraju tu priču do kraja. Predsednik Partizana je napravio okruženje da to tako funkcioniše i ne meša se u niti jedno jedino stručno pitanje. Nama niko nije kriv što stvari kod nas ne funkcionišu na taj način. Postoji neki kao stručni sektor u klubu, ali to nije ni do članaka po znanju, iskustvu i rezultatima koje imaju Savić i Obradović. Čović to uopšte ne prepoznaje kao problem u funkcionisanju Zvezde.? Da li zaista veruje da košarku bolje znaju on, njegovi savetnici, menadžeri isl. od Obradovića i Savića.? Sad ponovo nije bitna Evro liga a zašto je onda smenjen trener? Samo da se krivica svali na drugog i kupi vreme. Smenio bi on i ovog trenera ali kapira da je i ovo cirkus a kamoli još jedna smena. Ipak polako ali sigurno prostor za manevre mu se smanjuje i umesto da je bio malo kreativniji, da je u klub doveo za košarku pametnije ljude od sebe, one koji znaju ono što on ne zna, doživeće da će navijači na najružniji način tražiti da ode iz Zvezde, a i to je greška. Čović je Zvezdi potreban jer mnoge stvari radi jako dobro.

  • Сс

    7. decembar 2023 | 23:52

    Зашто доливате ватру,нисмо ми они Напред Партизан

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA