Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavio se novi snimak tuče navijača Partizana i policije: Evo šta su Španci vikali Grobarima

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bili su domaći navijači revoltirani situacijom na tribinama

  • 12
KK Partizan Printskrin: X/@Y_Cab_4

Pobedio je Partizan Valensiju rezultatom 72:67 u okviru 15. kola Evrolige , ali meč je ostao upamćen i po neredima koji su viđeni tokom prve četvrtine!

Naime, u jednom trenutrku došlo je do tuče navijača Partizana i pripadnika policije koja je trajala nekoliko minuta, o čemu smo već pisali, dok se u međuvremenu pojavio i novi snimak sa tribina.

Na njemu se vidi sukob Grobara i policije, kao i revolt domaćih navijača koiji su pevali "napolje, napolje."

Podsetimo, u međuvremenu se i španski klub oglasio saopštenjem.

- Valensija Basket želi da se izvini svojim navijačima, posebno onima koji su svoje mesto imali blizu sektora 218, za događaje koje su izveli navijači Partizana, koji su zauzeli mesta koja nisu njihova i pokazali neljudsko ponašanje prinudivši nastup obezbeđenja snage i odluka o premeštanju domaćih navijača. Klub će raditi tako da se slična situacija više nikada ne ponovi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldtajmer

    20. decembar 2023 | 11:04

    Takvi "navijači" nanose štetu i klubu i državi. Mediji su krivi kada su počeli huligane da nazivaju navijačima. Da su ih u startu nazvali pravim imenom ne bismo pred svaku utakmicu imali ratove po ulicama i divljanje na samoj utakmici.

  • BWA

    20. decembar 2023 | 12:50

    Igraju najlosiju i najprljaviju kosarku u el.Dobili su na terenu sta zasluzuju i cas kosarke pr.dr.mg gospodina Obradovica i pored batina koje su dobili,Zeka,Nanelija,Pantera...posle Partizana samo skicu,a tek ce.

  • MN CG

    20. decembar 2023 | 12:37

    Toliko mržnje u tog malo čoveculja Čovica. Navijači partizana nicim nisu izazvali icindent to su rekli ikomentatori penosa utakmice. Prava istina da španski navijači su htjeli da se izbace navijači PARTIZANA jer su navijali za svoj klub tako da se španci nisu čuli. Sko država treba da se obračuna sa huiganima zna se koji klub u Srbiji je poznat po tome . To jemiljenik države i lopova u upravi tog kluba . Ne želim ni ime da mu spomenem. Ima skoro 70 godina i nekad uživala u košarci i svjesna sam ko je do ovoga dove .Čovic je loš čovje gospođa Čovic pokazu je srednji prst publici bila sam prisutna prostakluk nevaspitanje ali ne čudi. Još bi pitala Čovica kad se na kosovo da vrati pokradeni novac. Molim vas pustite moj komentar imate moje ime prezime igrom slučaja živim na primorje i zato imam te iformacije o gospodino skracenom. Živio PARTIZANi skako normalno sportsko društvo Srbije i Crne Gore. Pozzz za GROBARE 🖤🤍 ivas iz produkcije unapred hvala....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA