Komentari

  • Vid

    21. decembar 2023 | 11:55

    Kamo sreće da nisi... Jel si harizme bez.

  • Siki

    21. decembar 2023 | 11:40

    Ivanović je za ovoga trenerčina ,zvezda je napravila katastrofalnu grešku sa promenom trenera i neće se skoro oporaviti.

    • 21. decembar 2023 | 14:18

      NekoKo

      @Siki

      Mislim da Grešiš. Ovaj raspad sistema od tima gde na raspolaganju trener ima 6 igrača koji mogu da igraju na dobrom nivou u Evro ligi i koji još prvi put igraju zajedno ne spašava ni bog otac. Na sve to koncepcijski loše složen tim, tako da nema čvrstinu, sajz...dosta nekompatibilnih kombinacija kad je reč i petorkama ... Ivanović je trebao da ode na kraju prošle sezone ali pošto nije, najgluplji mogući potez kluba je da dobije otkaz posle nekoliko utakmica u novoj sezoni. Morao je da ostane do kraja ove sezone i to je to. Ekipa je nova, bez rutine...On je ipak sa tim igračima odradio pripreme, imao neku viziju kako ekipa treba da igra, možda je neki igrač i na njegovo insistiranje došao iz nekih specifičnih stručnih razloga ... Jedina stvar koja u klubu funkcioniše to su finansije u smislu da nema velikih zaduživanja isl. poteza koji bi klub doveli u višegodišnju beznadežnu situaciju.Dovođenje igrača i pravljenja tima funkcioniše poptuno diletantski. Čović i menadžer sklepaju tim i sanjaju snove, a onda dovedu trenera pred svršen čin i od njega traže nemoguće stvari. I ovih 5 pobeda u Evro ligi, s obzirom na okolnosti , su uspeh. Titula u ABA ligi je nemoguća misija. Zvezda na sve promašaje u samom startu tapka u mestu, nema trunke napretka u igri a Partizan igra sve bolje i bolje. Neko i dalje posle svega mašta da će u ABA ligi osvojiti trofej, a sam je u rasulu, da će biti posle svega biti bolji od Obradovićeve mašinerije.?

  • joca s koca

    21. decembar 2023 | 11:39

    a ti pomislio da je to neka ekipa hahahahhahaha haha tim za sprdnju i ponizavanje...hahahhahahha joj joj uvjek veselo sa albancima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA