≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lovernj pokazao grb Partizana pre izlaska pred Grobare, pa dobio ovacije Arene: Pogledajte reakciju Francuza

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuz je bio prvi strani kapiten u istoriji kluba, a navijači ne zaboravljaju šta je dao za crno-bele

  • 4
Žofri Lovernj, Majk Tobi, KK Asvel, KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Dobro poznata lica vraćaju se pred navijače Partizana, ali ovoga puta kao rivali. U pitanju su Žofri Lovernj i Boris Dalo, francuski košarkaši, koji su svojevremeno igrali nekoliko sezona za Partizan pod vođstvom Duška Vujoševića, a sada nastupaju za Asvel.

Crno-beli će od 20.45 odmeriti snage sa francuskim timom, a nema sumnje da će i Lovernj i Dalo biti srdačno pozdravljeni od strane navijača Partizana.

Obojica su svojevremeno bili miljenici Grobara u periodu dok su igrali za Partizan, a Lovernj je čak bio i kapiten, i to je prvi stranac koji je dobio ovakvu čast.

Zanimljivo je da Lovernj ima istetoviran i grb Partizana na svom bicepsu, a to je i pokazivao kada je izlazio na zagrevanje klupskom snimatelju, pa je to objavljeno i na zvaničnim profilima KK Partizan na društvenim mrežama.

Takođe, kada se pojavio pred navijačima, Grobari su ga pozdravili ovacijama uz pesmu "Žofri kapiten, jedan je Žofri kapiten".

On je na to takođe reagovao, pa je mahao publici, a sve to pogledajte u videu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikan

    3. januar 2024 | 12:41

    Ljudi što ste tako zavidni, ljubomorni i smradovi??? Šta se dešava sa nama, alo Srbi!!! Dečko je pošteno igrao, red je da se lepo dočeka, šta je trebalo, da ga vredjaju i pljuju? Pa ja gledam kako pljujete svoga Simonovića i kako ga ispraćate, a dečko je sigurno hteo najbolje za Zvezdu. Nije se snašao, ok, ruka ruci, srećno u daljoj karijeri, pa to je gospodski! A vi ga ispljuvaste da je meni žao iako sam grobi. To što nije uspeo, ne znači da je loš čovek, život je pun uspeha i padova. Daj bre da se urazumimo već jednom.

  • znači

    2. januar 2024 | 21:04

    igra za kk agonija

  • el će

    2. januar 2024 | 20:58

    da ga vode u laktaše

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA