≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Francuski novinar se javio za reč na konferenciji Željka Obradovića: "Hvala vam na ovom pitanju"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener crno-belih još jednom je naglasio koliko je za njega i igrače bitna atmosfera koju prave navijači Partizana

  • 2
Željko Obradović Printskrin: Youtube/BC Partizan TV

Košarkaši Partizana savladali su ubedljivo Asvel sa 90:77 u 18. kolu Evrolige i tako su stigli do 10. pobede u elitnom takmičenju. Meč je faktički rešen već na poluvremenu, a crno-beli su u jednom momentu imali +31, ali su se u poslednjoj deonici opustili i očigledno čuvali snagu za večiti derbi koji sledi.

Srećan sam kako smo igrali, mnogo dobrih stvari je bilo. Zadovoljan sam kako smo igrali, poslednja deonica je nešto drugo - rekao je Željko, koji je i pred TV kamerama rekao da su igrači bili svesni šta ih čeka za dva dana, a to je večiti derbi protiv Zvezde.

Prvo pitanje Obradoviću postavio je francuski novinar, koji je rekao da je prvi put u Beogradu i želeo je da čuje od Željka šta može da kaže o tome što igra u ovakvoj atmosferi.

- Hvala vam za to pitanje. To je nešto što me zaista čini srećnim. Atmosfera je bila fenomenalna, tako je poslednje tri godine, ponosni smo na to. Ljubav koju nam pružaju nam daje snagu da i tera nas da damo maksimum - odgovorio je Željko Obradović, koji je naglasio da je ciljano odmarao igrače.

- Oni su svesni da smo odigrali dobro, posebno u odbrani. Ali tek je ovo početak, derbi je derbi, a mi smo u prošlom mesecu imali 11 utakmica, u ovom imamo 11 isto. To je veliki fizički i umni napor. Kada je tako probate da rasteretite igrače, ja ću probati to da radim i ubuduće i da podelim minutažu.

Da li ste dok ste bili u Fenerbahčeu razgovarali sa Lovernjom i Partizanu?

- Mislim da su i navijači i ljudi iz kluba reagovali fenomenalno, i Lovernj i Dalo su dobili fenomenalan aplauz. Naravno da sam pričao sa Žofrijem o Partizanu, znate da on ima i taj grb Partizana istetoviran. Ko jednom prođe ovo ovde, teško se odvikava. To je to - zaključio je Željko Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Poceko o Žocu: "Najbolji trener u istoriji košarke, hvala mu na onome što mi je rekao pre meča"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA