≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Teodosić nije bio zadovoljan suđenjem: "Kriterijum nam ne prija, ako ćemo iskreno, što je očekivano"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Teo se vratio na parket posle dugog odsustva

  • 7

Panatinaikos je trijumfom u utakmici 30. kola Evrolige ostavio Crvenu zvezdu bez matematičke šanse da se domogne plasmana u plej-in.

Miloš Teodosić se posle nekog vremena vratio na parket, a u izajvi je istakao da timu ostaje da se oduži navijačima.

- Teško je igrati ovakve utakmice koje su bez nekog rezultatskog značaja za nas, ali opet i u ovakvim situacijama treba ih iskoristiti za ono što dolazi. Treba biti fer i da na svakoj utakmici na kojoj ima ovoliko navijača da im se odužimo i da igramo maksimalno i da pokušamo da svakoga pobedimo do kraja. To je jedna vrsta karaktera, treba da radimo na tome.

Pohvalio je i protivnika.

- Ovo je jedna sjajna ekipa koja je najavljena za velike uspehe, pružili smo otpor u nekom delu utakmice, oni su bili bolji, i kada smo mogli da uhvatimo priključak oni uhvate neki skok u napadu, ubace trojku ilio ne znam... Da ne analiziram utakmicu, opet sam zadovoljan načinom na koji smo igrali, ali treba ovo da bude bolje.

Istakao je da mu fali utakmica u nogama.

- Fali mi treninga i utakmica, situacija je takva da Jago ima tu povredu i vratio sam se ranije nego što je bilo planirano, ali neću kuakti sada. Treba da iskoristim ove utakmice da uđem u ritam, da se što bolje spremim.

Nije mu se svideo kriterijum suđenja.

- Teško je motivisati se, i kriterijum suđenja nama ne prija, ako ćemo pričati iskreno, što je očekivano. Nema dovoljno dobrog razloga svakako što ničije lopte nisu davane nama, ja sam sasvim okej sa tim. Nije ti ipak pravo kada igraš sa tim. Ostaje nam da igramo fer, muški do kraja.

Do kraja Zvezdi ostaje da proba da upiše još neku pobedu.

- U toj utakmici njima je baš potrebna pobeda, mi ulazimo u svaku utakmicu da pobedimo i da probamo da zagorčamo nekome.

(Telegraf.rs)

Video: Teodosić izašao sa parketa sa ćerkicom i dobio ovacije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    20. mart 2024 | 23:44

    Natavno da Teo nije zadivoljan sudijama u ABA ligi im sude kako oni žele dok ovde sudije sude pošteno. Ako Teo baš mnogo nije zadavoljan onda neka batali košarku pa nek čuva Jelisavetu da više ne pričaju svašta o njoj.

  • Milan

    20. mart 2024 | 23:31

    Sto igrate onda evroligu🤣🤣

  • нибрС

    20. mart 2024 | 23:09

    Да познато нам је да ви више преферирате клизеће стартове ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA