Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako izgleda tabela Evrolige posle poraza Partizana: Crno-beli strepe, naredna noć bi mogla da postane košmar

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Situacija nije dobra...

  • 3
Željko Obradović, tabela Foto: Mileta Mirčetić / rezultati.com

Košarkaši Partizana su poraženi od Real Madrida sa 88:76 u meču 31. kola Evrolige, čime su se doveli u nezgodnu situaciju pred nastavak takmičenja, s obzirom na to da je sada i dosta neizvesnije oko plasmana u plejin ovog takmičenja.

Ono što nikako ne ide na ruku Partizana je i to što su ostale ekipe koje su im takmaci u ovoj borbi uspele da upišu pobede, te je tako i Anadolu Efes identičan sa skorom kao i oni, te obe ekipe imaju po 14 pobeda i 17 poraza, dok se čeka duel Valensije koja je na 14 pobeda i 16 poraza.

Još Partizanu ne odgovara ni poraz Baskonije od Žalgirisa, pošto sada litvanska ekipa dolazi na samo pobedu zaostatka, dok Partizan ima da igra mečeve protiv Olimpijakosa, Albe i Valensije, s kojom bi mogla i da odluči sve u poslednjem kolu.

Tri kola do kraja, ali, dosta toga je moguće.

Pored Partizana i Efesa, ekipe Milana i Bajerna takođe imaju po 13 pobeda i 17 poraza, te je pravo pitanje šta će i s njima biti u onom zaostalom kolu.

Partizan se trenutno nalazi na 11. mestu, ali, moraju sačekati meč Valensije, kao i gorenavedenih Bajerna i Olimpije, kako bi i sami znali gde će biti posle ovog 31. kola.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Musa i Hezonja se zagrevaju za Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    21. mart 2024 | 22:54

    Obradovicu zar moguće da nevidis celu utakmicu da naneli nemoze da čuva hezonju još mu odaješ priznanje mesto da pokušaš sa nekim drugim da ga čuva a da ne pričamo sto je ekipa totalno nespremna

  • Raša

    22. mart 2024 | 00:10

    Eiiiiii ovi opet izgubili 🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA