Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludnica za Teom kad je izašao iz Arene: Klinci ga čekali, i skandirali mu, stao sa svima da se slika

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo je i više nego zanimljivo

  • 0

Kroz redove mladih navijača Crvene zvezde ispred Arene nakon velike pobede njihovog tima nad Virtusom zavladala je prava ludnica. Središnja figura ovog veselja bio je Miloš Teodosić, iskusni plejmejker crveno-belih, koji je svojom magijom na terenu oduševio mase ove večeri.

Nakon trijumfalnog meča, Teodosić je nesebično stao sa strpljenjem i osmehom pred svim navijačima koji su ga okružili, pružajući im priliku da se fotografišu sa svojim sportskim idolom.

Uz zaglušujuće povike oduševljenja, mladi navijači su se okupili oko Teodosića, ne skrivajući svoje uzbuđenje zbog prisustva jednog od ključnih igrača njihovog omiljenog tima. Miloš je strpljivo ispunjavao svaki zahtev za fotografisanje, pružajući ruku i osmehujući se dok su se redovi navijača smenjivali kako bi zabeležili ovaj nezaboravan trenutak.

Atmosfera ispred Arene postala je prava ludnica dok su mladi navijači pevali u čast svojih heroja na terenu. Teodosićev gest da se zadrži i posveti vreme svojim vernim navijačima dodatno je ulepšao veče svima prisutnima.

(Telegraf.rs)

Video: Sferopulos poslao jaku poruku navijačima: "To je moj posao i ja ću to uraditi verujte mi!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA