Vreme čitanja: oko 1 min.

Barseloni pripao triler protiv Makabija, Lesor srušio i Valensiju!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fenerbahče ponovo poražen

  • 0
KK Makabi - KK Barselona Foto: Tanjug / AP

Odigrano je ukupno pet mečeva u okviru desetog kola Evrolige, a pobede su zabeležile ekipe Barselone, Panatinaikosa, Virtusa i Real Madrida, kao i Bajerna u triler završnici.

Najuzbudljiviji meč viđen je u Beogradu, gde je Barselona savladala Makabi rezultatom 92:90. Odlučujuće poene postigao je Laprovitola, dok je šut za pobedu promašio Lorenco Braun. Što se košgeterskog učinka tiče, u pobedničkom timu istakli su se Laprovitola sa 23, Abrines je imao 16, dok je Ernangomes ubacio 14 poena.

U poraženom sastavu bolji od otalih bili su Vejd Boldvin sa 19 poena, Nibo je postigao 13, a Lorenco Braun 12 poena.

Fenerbahče je nastavio sa lošim izdanjima, pošto je na gostujućem terenu poražen od Virtusa rezultatom 87:79. Meč je obeležila treća četvrtina koju je domaćin rešio u svoju korist sa 24:14 i tako obezbedio ogromnu prednost i razliku koja nije bila dostižna.

Džonatan Motli je ubacio 25 poena uz 8 skokova, ali to nije bilo dovoljno protiv raspoloženih Tornikea Šengelije koji je imao 15 i 8 skokova, Danijela Heketa sa 14 i Ognjena Dobrića koji je ubacio 11 i uhvatio 5 skokova.

U preostala dva duela Real Madrid je porazio berlinsku Albu sa 99:75, uz 26 poena Marija Hezonje i 7 poena i 13 asistencija Fakunda Kampaca i 8 poena i 10 podeljenih lopti Serhija Rodrigeza, dok je Matijas Lesor sa 17 poena i 7 skokova pomogao Panatinaikosu da savlada Valensiju 90:73.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Lesor uz zvučnike dominira u hodnicima Arene uz grobarske zvučnike

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA