≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od povrataka u Zvezdu: Ostin Holins na pragu potpisa za drugi tim iz Evrolige!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomalo i očekivan potez

  • 3
Ostin Holins, Zek Ledej Foto: Marko Jovanović

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Ostin Holins, uskoro bi trebalo da potpiše ugovor sa Žalgirisom, prenosi litvanski portal "BasketNews"!

Ostin Holins je pre dve sezone bio član Crvene zvezde, s kojom je osvojio tripletu, da bi na kraju iste prešao u Makabi, gde se i nije baš naigrao. Ovog leta je dobio otkaz, a strpljivo je čekao na svoj novi klub.

Pominjao se kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde i CSKA iz Moskve, međutim, po svemu sudeći, on će ipak otići u Litvaniju.

Pomalo i razumljiv potez, pogotovo s obzirom na to da je Žalgiris ostao bez nekoliko igrača zbog povreda, jer su Butkevičius i Lekavičius zbog svojih operacija, kao i udaraca koji su zadobili ostali van parketa.

Pre Zvezde i Makabija, Ostin Holins je igrao za Denen Volter, Karhu, Gizen, Rastu i Zenit.

(Telegraf.rs)

Video: Sporna situacija za koju Delije kažu da je Zvezda oštećena: Da li je lopta prvo dirnula tablu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    9. decembar 2023 | 20:27

    Pametan

  • NekoKo

    10. decembar 2023 | 06:55

    Nema nama pomoći. Takvo srljanje u dovođenju trenera i igrača ali i davanju otkaza gotovo svake sezone je nešto što prosto ne može da doprinese uspehu. Holins jeste igrač kakav bi Zvezdi trebao zbog fizičkih karakteristika, ali prvo pitanje je zbog čega takav igrač nije zadržan bar još jednu sezonu? Drugi problem je taj što bez još dvojice igrača nema govora o nekom suštinskom boljitku na nivou Evro lige. Isto tako su potrebni bar solidni igrači sa vrhunskim fizikalijama na pozicijama krila i poziciji centra. Treći problem je što je pitanje čemu sve to, kada je svaka moguća priča o top 10 ili plej ofu u Evro ligi završena. Zvezda je za ovakvu Evro ligu, mekana ekipa, bez sajza, sa mnog osporih i neeksplozivnih igrača na gotovo svim pozicijama. Na svakoj utakmici u EL najmanje 10 poena Zvezda ne realizuje zato što nema eksplozivnog i skočnog igrač ispod koša. Ako svake sezone moraju da se prodaju najbolji ighrači i to svi ili skoro svi, onda ne treba ni igrati Evro ligu. Besmisleno je. Da budem iskren ne veruje mu tu priču da to tako mora zato što se nema para. Sve ovo daleko više košta, drugo posao ljudi i pre svega Čovića u klubu je da obezbedi novac neophodan za funkcionisanje i ravnopravno igranje u takmičenjima u kojima Zvezda nastupa. Država je jako puno pomogla i dala novca i to ne samo formalno nego i neformalno, jer mnogi sponzori bez miga države ne bi bili Zvezdini sponzori.Logično je da višestruko više novca od države treba da obezbedi i rukovodstvo kluba.

  • Nešo

    9. decembar 2023 | 23:06

    Samo nam je on trebao uz ov naše panjeve počevši od LazarevicaLazića,Jage,Tobija,Davidovca,Šahbaza strašnog,Kuzmica prstenovanog i da ne nabrajam više ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA