Vreme čitanja: oko 1 min.

Kostas Slukas MVP finala Evrolige!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fenomenalno veče kapitena Panatinaikosa

  • 0
Kostas Slukas, Ergin Ataman, KK Panatinaikos Foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Kostas Slukas je imao sezonu za pamćenje! Nakon hrabre odluke da direktno iz redova najvećeg rivala Olimpijakosa pređe u Panatinaikos, bio je lider tima koji je Zelenima iz Atine doneo titulu Evrolige.

Kao i uvek, kada je najvažnije, on je čovek koji preuzima odgovornost i rešava meč. Odigrao je neverovatnu partiju u finalu i na kraju je proglašen MVP-jem finala u kojem je PAO slavio sa 90:75 protiv Real Madrida.

Imao je indeks 31. Pistigao je 24 poena, od čega četiri trojke, a neke i prelomne za pobedu u četvrtoj četvrtini. Nije imao nijedan promašaj iz igre (2 od 2 za dva poena, 4 od 4 za tri), dok je sjajan bio i sa slobodnih bacanja (8/9). Upisao je i dva skoka i tri asistencije, a nad njim je napravljeno i 7 faulova.

Sjajno ga je pratio i Matijas Lesor, koji je imao indeks 22 sa 17 poena i 6 skoka, dok je Kendrik Nan bio poenterski sjajno raspoložen i postigao je 22 poena.

Ipak, titula MVP-ja potpuno zasluženo ide u ruke Kostasu Slukasu.

(Telegraf.rs)

Video: Ataman odbrusio novinaru u šali: Ako platite moje kazne, pričaću o sudijama do kraja sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA