≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užas! Doktor Partizana za Telegraf: "Eksum teško povređen, na štakama se vraća u Beograd"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovome se niko nije nadao

  • 39

Košarkaši Partizana su slavili protiv Reala u Madridu posle opšteg haosa i tuče u Španiji, gde je Ljulj započeo sve nakon nesportskog faula nad Kevinom Panterom, posle čega se ušlo u još veću frku i tuču na sred terena. Igrači obe ekipe su isključeni, a sudije su prihvatile rezultat koji je bio na semaforu - 95:80.

Tokom tuče je nastradao Dante Eksum, koga je mučki, s leđa udario Francuz Žerson Jabusele.

Telegraf je odmah pričao sa lekarom Partizana, gospodinom Momom Jakovljevićem, koji je izneo i stanje Eksuma, koje nije nimalo dobro.

- Sad sam ga pogledao. Pukla mu je tetiva drugog prsta stopala. Teška povreda. Moraće štakama do Beograda, pa da ga tamo snimimo. Povređena mu je i gornja usna - kaže Jakovljević u prvoj izjavi za Telegraf, potom je i nastavio, gde je rekao da je moglo sve ozbiljnije da bude.

- Jabusele, broj 28 ga je bacio. Moglo je i gore da bude. Da mu povredi kičmu. Ovako nešto nisam video. Radi se o teškoj povredi - ponavlja Moma Jakovljević za Telegraf.

Na pitanje Telegraf.rs da li će on moći da nastavi karijeru i kad, dr Jakovljević kaže da je sad teško o tome govoriti.

- Imaćemo dodatna snimanja u Beogradu - kaže on.

Pogledajte snimak tuče igrača i ko je započeo haos:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko T.

    27. april 2023 | 23:36

    Ovako nesto nije vidjeno u istoriji košarke, pratim aktivno ovaj sport preko 50 godina. Minimalna kazna za ovako nešto od čelnika EL treba da bude teajno izbacivanje kluba iz ovog takmičenja i da se Jabuseleu sudi za pokušaj ubistva na sportskom terenu a samim tim da mu se dozivotno zabrani bavljenje ovim sportom i da oštećenom plati milionsku odštetu za nanošenje teških telesnih povreda, pretrpljeni duševni bol i pokušaj ubistva. To nije košarkaš ni sportista, najblaže rečeno to je monstrum kojima u sportu ne treba da bude mesto. Ovo je bruka ne samo Evropske košarke već košarke uopšte kao sporta u celom svetu. Videćemo kako će reagovati čelni ljudi EL ne bi me ni malo čudilo da svu krivicu svale na predstavnika Srbije.

  • Podgorica

    27. april 2023 | 23:57

    Sitni Ljulj nije mogao da podnese poraz, ulicarskim faulom je isprivovirao nesmotrenu reakciju Pantera, ali su mozda glavni krivci sudije koje su imale, blago receno, popustljiv kriterijum za Soance tokom cijele utakmice. Kad bi se zbog prekinutih utakmica kaznjavale sudije koje su ih uvele u zonu rizika, manje bi bilo ovakvih situacija. Svi mi na ovim prostorima smoocevivi da FMO i Buducnost prednjace, godinama, sa ivakvimmanirima. Na kraju, ono najvaznije...Svaka cast najboljem klubu na planetu, ponosu srpstva- Partizanu i legendarnom Zocu!!!

  • BOBA

    27. april 2023 | 23:56

    Španci ne mogu sportski da podnesu poraz,Ljulj je udario Pantera koji nije istrpeo provokaciju i napravila se bespotrebna gužva u kojoj je najdeblji kraj izvukao Egzum koji je korektan igrač a Lesor prolazi pored kada Jabusele leži preko Egzuma na parketu i umesto da ih razdvoji on prilazi Musi i iznenada ga baca na parket,sa leđa,kao i Petruševa,trese se kao jebena zečica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA