≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Reala izgoreli zbog poteza Pantera, Lesora i Smailagića kad su izlazili s terena posle tuče

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tenzije su bile neverovatne na kraju meča u Madridu

  • 7
Tuča Košarka Real Madrid Partizan Foto: Profimedia/900/Cordon Press

Drugi meč plejofa Evrolige između Real Madrida i Partizana neslavno je završen tučom koja je bacila u senku fenomenalnu partiju crno-belih.

Partizan je odigrao neverovatan meč, bio na pragu ubedljive pobede, a onda je na minut i 40 sekundi do kraja došlo do koškanja između Pantera i Ljulja, zbog čega je usledila i brutalna tuča, koju je započeo Gabrijel Dek, koji je nasrnuo pesnicama na Dantea Eksuma.

Došlo je do žestoke tuče, posle koje su arbitri morali da isključe gotovo sve igrače, pa je utakmica prekinuta i registrovana rezultatom koji je bio aktuelan u momentu, a to je 95:80 za Partizan.

Nakon svega, kada su sudije saopštile odluku, viđeno je i prozivanje navijača Reala prema igračima Partizana, ali im oni nisu ostali dužni.

Panter, Lesor i Smailagić su počeli da im šalju poljupce, nakon čega su oni potpuno poludeli od besa.

To možete da vidite u priloženoj galeriji:

Takođe, pogledajte taj momenat i u snimku reportaže iz Madrida koju je uradio klupski kanal KK Partizan:

(Telegraf.rs)

Video: Predsednik Partizana sa navijačima ispred hale: Ostoja je platio pivo Grobarima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fiki

    28. april 2023 | 15:23

    Ja lično mislim da su Partizanovi igrači svojim ponašanjem ove a bogami i prošle sezone obrukali klub kakav je Partizan, mislim da je rukovodstvo kluba a i sam trener mnogo dopustili svojim igračima! Onakve proslave sa navijačima gde se vređa drugi klub i igrači ne priliči klubu kao što je Partizan! Meni se lično to ne dopada, ponašanje Lesora kao da je došao iz džungle, sećam se tog Lesora a i Pantera dok su igrali u Zvezdi nisu smeli tako da se ponašaju ali opet kažem to je do predsednika i trenera kluba! Da li će to izaći na dobro to ćemo videti!!!!

  • L3x

    28. april 2023 | 15:17

    Ova dvojica bili i ostali nepristojni.

  • Samo da je Panter iskulirao

    28. april 2023 | 17:07

    na nesportski faul umesto sto je dizao ruku. Exum ulece na Ljulja brani Pantera cisto gurkanje nista strashno Dek na Exuma brani Ljulja isto tako. E sad u usporenom snimku se vidi da Exum u toj guzvi, pre napada Jabuselea, aperkatom udara u stomak Deka koji leti na nazad i povlaci ga Naneli. Nakon toga Jabusele hvata Exuma i biva sta biva .Tako je sve pocelo a onda Panter isamara fino Musu i kad ga ostavi Lesor sa ledja nastupa. Mislim sam da je Exum u celoj prici najbolji bio a najgore prosao medjutim na usporenom snimku se vidi na zalost njegovo dejstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA