≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivanović dobio pitanje o tuči Reala i Partizana, izgovorio jednu rečenicu, pa ustao i napustio pres salu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije trener Zvezde hteo da ulazi u bilo kakve polemike

  • 20
Duško Ivanović Printskrin: Youtube/KK Crvena zvezda Meridianbet

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović održao je veoma kratku konferenciju, posle pobede njegovog tima nad Zadrom na početku plej-ofa!

Aktuelni šampion je demolirao hrvatskog predstavnika rezultatom 100:73 i tako je poveo sa 1:0 u seriji, a Ivanović je rekao:

- Prvi momenti prve utakmice plej-ofa uvek su malo nervozni. Zato smo imali tri-četiri odbrane koje nisu trebale kakve da budu. Mislim da je drugi tok utakmice bio, da smo igrali dobro odbranu i imali strpljenja u napadu. Ja nisam obraćao pažnju na to da se postigne 100 poena pred kraj, ako su publika i igrači... Mislim, uvek treba igrati na to. Zadnji napad ne igramo, ali je bilo više od 24 sekunde.

Nedugo zatim dobio je pitanje vezano za tuču između igrača Reala i Partizana, uz napomenu novinara da je haosa bilo i na poslednjem derbiju kada je Matijas Lesor udario Filipa Petruševa. Konkretno - kako to rešiti?

- Imaju odgovorni, koji su zaduženi za to, plaćeni da rade - rekao je kratko Ivanović i napustio pres salu, a vi taj moment možete pogledati na samom kraju video snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    28. april 2023 | 23:06

    Nema on sta da komentarise Evroligu kad nisu ni u top 8.

  • Siki

    29. april 2023 | 00:08

    Ima odgovorni i zaduženi koje Čović plaća.

  • Misa

    29. april 2023 | 07:12

    Ajte zlobnici evo prilike da i vi ucestvujete u evro ligi samo napred u vasem stilu ali divite se partizanu jer je uradio za godinu dana ono sto vi ceo zivot pokusavate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA