Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ako je Real kraljevski klub, onda je Partizan carski": Gagi Nikolić "pecnuo" Madriđane pre meča u Areni

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener MZT-a ističe da se nada pobedi i odlasku u Kaunas, a potom i finalu

  • 14
Dragan Gagi Nikolić Foto: ABA liga / KK Borac Čačak / Duško Radišić Lejča

Košarkaši Partizana u utorak od 20.30 časova igraju treći meč plej-of serije protiv Real Madrida. Pobeda bi ih i definitivno odvela na Fajnal for u Kaunasu, ali to neće biti nimalo lako, jer na terenu zbog suspenzije neće biti Matijasa Lesora i Kevina Pantera.

O ovoj utakmici pričaju gotovo svi u Evropi, a posebno nakon tuče koja se dogodila na kraju drugog susreta u Madridu. Sve oči su uprte u beogradsku publiku i doček koji će prirediti navijači Kraljevskom klubu posle takvog završetka utakmice.

Dešavanja prati i aktuelni trener MZT-a, Dragan Gagi Nikolić koji je u razgovoru za Mozzart Sport istakao da su utakmice Partizana u Madridu bile "javni čas košarke".

- Videli smo varvarstvo pojedinih igrača Reala na drugoj utakmici. Neki košarkaši Partizana su naseli na provokaciju i sačekali smo kazne. Po svim parametrima Beograđani bi sa 3:0 dobili Real, jer tim sjajnog Žoca igra odlično. Dolaskom sportskog direktora i jake sportske ličnosti, Zorana Savića i najtrofejnijeg trenera Željka Obradovića omogućeno je da Beograđani dobro grabe. Utakmice u Madridu su bile javni čas košarke koji su demonstrirali crno-beli. Real je pročitan sa svih strana i da nije povrede i kazni Partizan bi u trećoj utakmici obezbedio vizu za Litvaniju - istakao je Nikolić za Mozzart Sport.

Međutim, posebne pohvale je trener MZT-a uputio i na račun Real Madrida.

- Najtrofejniji evropski klub, ali ako su oni kraljevski klub, Partizan je carski. Očekivali smo, pre ovih dešavanja, da Partizan ode u Kaunas i čak dobije Barselonu. U normalnim okolnostima bi bilo tako, u novoj situaciji ostaje da se vidi. Za Dantea Eksuma sam glasao, u ABA ligi, kao najboljeg defanzivca - objasnio je Gagi.

(Telegraf.rs)

Video: Jam Madar: Moraće neko drugi da preuzme odgovornost umesto Pantera i Lesora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorila 🦍

    1. maj 2023 | 18:10

    Onda je zvezda ugašena, a ovo sada je mutant iz Zeleznika i Marinkove Bare.

  • greška

    1. maj 2023 | 17:52

    hrvatski partizan je hrvatski tim

  • supergnu

    1. maj 2023 | 18:24

    Vidimo se na Kalisu franjevci. Kao i svake godine. 🍻🍻🍻🏆🏆🏆❤️🤍❤️🤍❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA