≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arenom odjekivalo ime Dragana Vlahovića: Cela hala skandirala tragično nastradalom čuvaru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Partizana su u čast nastradalih pre početka palili sveće i polagali cveće ispred Arene, a potom je, neposredno pred start meča održan minut ćutanja, kada je hiljade cvetova poletelo na parket

  • 2
Košarka Partizan Navijači Dragan Vlahović ubijeni čuvar škola Vladislav Ribnikar 2 Foto-montaža: Privatna arhiva, Tanjug/Miloš Milivojević

Košarkaši Partizana od 20.30 u Areni igraju četvrtu utakmicu protiv madridskog Reala, ali je meč ostao u senci strašne tragedije koja se u sredu dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Navijači Partizana su u čast nastradalih pre početka palili sveće i polagali cveće ispred Arene, a potom je, neposredno pred start meča održan minut ćutanja, kada je hiljade cvetova poletelo na parket.

Prvo poluvreme je proteklo u tišini, uz povremeno zviždanje i aplauze, što su i najavili najvatreniji navijači crno-belih, u čast žrtava stravičnog masakra.

Pred start drugog dela utakmice viđene su srceparajuće scene, kada je čitava Arena odala je počast tragično nastradalom čuvaru škole "Vladislav Ribnikar", Draganu Vlahoviću, koji je bio veliki navijač crno-belih.

(Telegraf.rs)

Video: Mića Berić doneo buket cveća i sveće da oda poštu žrtvama iz OŠ "Vladislav Ribnikar"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA