≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anđušić: "Šta nam se desilo? Igrali smo protiv Real Madrida"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Košarkaš Partizana ističe da mu je žao navijača, ali i da njegova ekipa uz veru u sebe ide na peti meč

  • 8

Danilo Anđušić je posle poraza od Reala od 86:78 istakao da je Real moćan tim, da je došao u Beograd spreman na gostujući teren i da je njegov tim poremetio loš start meča.

- Ništa se nije dogodilo, igramo protiv Reala, ne igramo protiv ne znam kakve slabije ekipe. Znamo kakav je Real Madrid. Bez obzira što su došli na gostujući teren, imaju milion ovakvih mečeva u nogama, što su večeras i pokazali. Mislim da smo izgubili jer nismo imali fokus od starta, posle smo se vratili i to može da nas raduje, ali opet u nekim situacijama u napadu nismo pronalazili prava rešenja, što nas je krasilo tokom sezone. Na kraju smo ispustili ta dva brejka i lepu prednost koju smo imali.

Istakao je Anđušić da mu je posebno žao navijača koji su uvek podržavali ekipu, ali i da je sve pogodila ova tragedija u Beogradu gde je u školi ubijeno osam đaka i čuvar škole.

- Žao mi je što nismo pobedili zbog ovih ljudi koji nas podržavaju, još jednom su pokazali da su najbolji navijači na svetu. Pokazali su nam i sada da veruju u nas, i ja i ceo tim verujemo da možemo da napravimo brejk. Sigurno da će nam biti lakše i rasterećenije ćemo igrati, imaćemo više opcija sigurno, on nas nosi tokom cele sezone. Ne smemo da klonemo duhom, jer smo izgubili dve utakmice kod kuće, ali imamo vremena da se spremimo kako treba i da sveži izađemo u Madrid.

- Sigurno da jeste, to se videlo na početku utakmice, to je pogodilo sve nas, jako je teško u takvim okolnostima se resetovati i misliti samo o košarci. Još jednom bih izjavio saučešće svim porodicama i sa se nikada ne ponovi.

- Neka nastave ovako da nas podržavaju kao do sada, to je ono što nas gura, mi to osećamo što je najvažnije - zaključio je Anđušić.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari posle drugog poraza od Reala ovom pesmom su ispratili igrače Partizana na majstoricu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mi

    4. maj 2023 | 23:45

    ti si tu zalutao jedva prosjecan igrac rece da ces zamjeniti pantera jesi ti normalan

  • Aca

    5. maj 2023 | 08:11

    Ti dečko nemaš pojma!!!!!!!

  • Ja

    4. maj 2023 | 23:43

    Idi druze sto pre nije ovo za tebe nisi ti za zonu evro liga ne trpi prosek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA