Vreme čitanja: oko 2 min.

Hanga svestan da ih čeka drugačiji Partizan s Panterom u Madridu: "Moramo da budemo spremni na to"

Vreme čitanja: oko 2 min.

As madridskog kluba je još jednom uputo saučešće povodom tragedije u OŠ Vladislav Ribnikar

  • 0
Adam Hanga, Real Madrid Foto: Telegraf

Ekipa Partizana je pretrpela poraz i u četvrtoj utakmici TOP 8 faze Evrolige od Real Madrida (85:78), pa će se tako serija vratiti u Španiju.

Odlučujući meč je na programu u sredu, 10. maja od 21.00 u Vizink Centru i tu ćemo dobiti odgovor ko će igrati na Fajnal foru u Kaunasu.

Jedan od najboljih u ekipi Reala u četvrtom meču bio je Adam Hanga, koji je upisao 15 poena.

- Mislim da smo promenili odranu, odigrali smo dosta bolje u ove dve utakmice. Imali smo disciplinu u napadu, generalno, prve dve utakmice smo primili po 100 poena, a danas samo 70. Ovako moramo da igramo. Došli smo da pokušamo da izjednačimo seriju, sada znamo šta nas čeka. Izgubili smo utakmicu, ali znamo da je teško pobediti Partizan tri puta zaredom.

Kako ste videli utakmicu u Beogradu?

- Pa... Pre svega, znam koliko je teška situacija u Srbiji, saučešće i saosećanje ide sa familijama, ali mislim da su svi ljudi pogođeni, čak i mi. Ovakve stvari ne treba da se dešavaju, znam da je ova utakmica bila teška za sve. Nama je teško i ono što se desilo posle druge utakmice, morali smo da se fokusiramo na utakmicu, da se vratimo košarci i da "ohladimo glavu", mislim da smo odradili dobar posao. Važno je da je košarka pobedila.

Istakao je i da će Partizan sa povratkom Pantera biti opasniji i da će imati drugačije napade, ali se nada da će uz navijače uspeti to da prebrode.

- Igrali smo čitave sezone da imamo prednost domaćeg terena, ali smo to ispustili veoma lako. Došli smo da se borimo i vratili smo to, uvek kažem, sledeća utakmica je uvek najteža. Imamo utakmicu u Ligi, igramo protiv Malage koja je osvojila Kup, a onda igramo s Partizanom gde se vraća Panter. Njihov napad će biti drugačiji, moramo to pripremiti, ali se nadam da ćemo s navijačima to prebroditi.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić posle poraza u Evroligi: "Šta nam se desilo? Pa igrali smo s Realom..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA