≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bura u Monaku: Klub prekršio dogovor sa Makabijem, neće dopustiti gostujuće navijače na petoj utakmici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li će se možda i Real opredeliti za nepopularne mere?

  • 2
lorenco braun Foto: MN Press

Bes u Izraelu. I sve to zbog odluke Monaka pred petu, odlučujuću utakmicu plej-of serije koju Makabi treba da igra u Kneževini u sredu uveče. Domaćini su odlučili da drastično smanje broj ulaznica za goste i prekrše unapred sačinjen dogovor sa gostima.

Naime, kako prenosi list IsraelHayom, Monako je prvobitno obećao da će 450 ulaznica biti distribuirano za gostujuće pristalice u sali "Gaston Medesan", ali je danas poslao dopis Makabiju da su se ipak opredelili da daju samo trećinu tog broja, što gosti nisu prihvatili.

To je naravno napravilo ogromnu zbrku i problem, zato što je Makabi već rasprodao čarter let na kojem je trebalo da se nađu navijači ovog kluba zajedno sa članovima porodice igrača i prijateljima kluba. Prema pisanju ovog lista, taj let će na kraju najverovatnije biti otkazan.

Izraelci pišu da se Kneževi nimalo nisu poneli džentlmenski i da nisu ispoštovali unapred dogovoreno. Jasno je da ni Monako ne želi da ima "gostujuću" atmosferu u majstorici na svom terenu.

Ostaje da se vidi da li će slučajno dva kluba barem uspeti da se nađu negde na sredini, a isto tako će biti zanimljivo videti kako će se Real Madrid poneti u sredu u "WiZink centru".

Podsetimo, na prve dve utakmice, navijačima Partizana nije bio uskraćen ulazak na tribine, bez obzira za koji su sektor kupili kartu. Nadajmo se da u Madridu ponovo neće biti problema.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović: Imamo šansu da pobedimo u Madridu, a imali i smo i bolju statistiku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • punisher

    7. maj 2023 | 10:31

    A gde su bili navijači reala kad se igralo u Beogradu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA