≫ 

Neuništivi Real je u finalu Evrolige! Barsa vodila, pa prošla kao Partizan!

 ≫ 

Najtrofejniji evroligaški tim i u "El Klasiku" pokazao karakter

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sramota..
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragan

    20. maj 2023 | 07:45

    To više ne može da se zove kraljevski klub,jer ono ßto su uradili Partizanu je sramota i nema veze sa fer plejom, isprovocirati tuču da bi izbacili naj bolje igrače partizana za odlučujuće utakmice.Neka im to služi na čast ,do sad sam imao poštovanja za njih a posle ovoga nemam reči kako da ih opišem osim "NULE" .To je bila dogovorena taktika sa upravom čopora.

  • Fudbalski Klub Partizan Srbija.

    20. maj 2023 | 02:17

    KK Partizan je veoma uspesno zavrsio ovu sezonu u Evroligu, tim se plasirao u top 8 faze elitnog takmicenja i svaka cast strucnom stabu i svim igracima, borili se protiv svega na terenu i van njega al psiha igraca i cele struke ostala mirna, i pored svih napada saopstenja optuzbi od strane jednog kluba sa dve adrese u Aba ligi, smogli smo snage da se plasiramo kao 6 na tabeli i time da opravdamo ucesce naseg kluba u Evroligi. Zeljko Obradovic je na raspolaganju imao igrace koji nisu imali ozbiljne zamene, Panter Egzum Ledej Lesor Naneli Avramovic Smailagic su imali glavne uloge u timu, jer mi od Balse Madara Trifunovica Papapetrua Andjusica nismo ocekivali bog zna sta, od Papapetrua mozda jeste jer doveden je da napravi razliku al od svega toga bas nista. KK Partizan mora da pocne od 0 jer kao klub nemozemo da zadrzimo kostur tima, nemamo taj luksuz da zadrzimo a dovedemo druge igrace to smo znali jos od ranijih godina, svi igraci Partizana su trazeni na ceni su i bice tesko da se oni zadrze al koliko para toliko muzike, eto fmp2 zadrzao Dobrica Mitrovica jer imaju podrsku drzave naravno kao i Vildoza Kampaca Nedovica Petruseva toliko i njima.

  • Partizan Grobari Jug 1945 Beograd

    19. maj 2023 | 23:47

    -Mi ovakve pacenike od pantera nismo videli odavno, eto dobili ste domacinstvo u finalu kupa Srbije sve vasi sistemi rade u FSS i sta ocete sad, vi ste nedokazan narod gde samo u Srbiju jedna sorta dobije sve sto zeli znaci sramota, vama je sve lose i nije dobro kad nije nesto u vasu korist al zato jedva cekamo LS, da vas tamo svi pune jer tamo nemate sudije i vase filijale koji protiv vas igraju na 50% snage, znaci bukvalno sramota za celu zajednicu super lige srbije da ima zakona vi bi bili pred teskom istragom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA