PSIHOPAT PONOVO POLUDEO: Vaso Bakočević hteo da pokida Bugarina na konferenciji, prevrtao stolove i napravio haos (VIDEO)

Crnogorski Konor Mekgregor - mnogi bi rekli posle nove burne konferencije Bakočevića pred meč protiv Stojmenova 25. novembra u Novom Sadu

  • 13

Vaso Bakočević je samo nekoliko dana od CFL-a počeo pripreme za novu borbu, koja će se odigrati u Novom Sadu 25. novembra u drugom izdanju Megdana.

Temperamentni crnogorski MMA borac je napravio pravi skandal na konferenciji koja je trebalo da posluži kao promocija borbe između njega i Bugarina Jivka Stoimenova, koji do sada ima skor od četiri pobede i jednog poraza u profi karijeri.

>>> Da se ne bavim sportom bio bih u zatvoru ili mrtav: Ispovest Psihopata koja će promeniti vaše mišljenje o njemu! (VIDEO)

''Odakle mu hrabrost da izazove Vasu?'' bilo je pitanje novinara, koje je izazvalo totalni haos u sali.

- On je iskusan borac, ali ima mnogo rupa u njegovim borbama i planiram da napadnem te rupe i mislim da ću da pobedim. Poštujem ga, ali on je klovn - rekao je Bugarin, na šta je ''Psihopat'' poludeo.

- Ja tebe ne poštujem, jer si je*** pi*** - uzvratio je Bakočević uz psovke.

Printskrin: Youtube/U Klinču

- Ovo je nepotrebno, on uvek ima treš tok, treba da pokaže poštovanje prema borcima - ostao je smiren Stojmenov.

- Zašto bih te poštovao, jesi li neki šampion ili šta? - pitao je Crnogorac.

- Reći ću ti u novembru - uzvratio je Bugarin, na šta je Bakočević nastavio.

- Je**ću te - poručio mu je ''Psihopat'', na šta je Bugarin uzvratio istom merom, a tada je nastao opšti haos, gde je došlo do udaraca, prevrtanja stolova. A tada je Bakočević počeo da psuje, ali na srpskom jeziku.

Situacija se malo primirila, ali je među borcima nastavljena ozbiljna prozivka, posle čega je Bugarin gađao Bakočevića manjim predmetom koji je bio na stolu, a tada je probudio zver u Psihopatu, koji je kao oružje uzeo svoj pojas i počeo da lomi sve živo.

Podsetimo, nešto slično Bakočević je napravio i pred borbu protiv Hrvata Tončija Peruška, kada ga je napao na merenju, pred CFL u Pioniru pre nekoliko dana.

On ima takav stil da uvek pred borbu pravi mini šou i ima psihološku igru sa protivnicima kojima pokušava da se uvuče pod kožu, kao što na svetskom nivou radi Konor Mekgregor, na koga se očigledno ugledao i crnogorski MMA borac.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    5. oktobar 2017 | 09:31

    Primitivac klasicni.. Umjesto da mu se pokaze i dokaze u ringu, on mase rukama ba pres konferenciji. Klovn!

  • Milena

    5. oktobar 2017 | 09:44

    Covece ako ovo nije deo performansa trebao bi da poradis sa nekim defektologom za maloletnu resocalizaciju jer tvoje ponasanje dolikuje maloletnom licu,nikako sportisti.

  • draleRS

    5. oktobar 2017 | 14:34

    a koga je vaso pokidao,da se kida jezikom bio bi najbolji a ovako je obicna vreca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA