≫ 

Nokauti, lomljenje ruke, padanje u nesvest: Najbolji potezi MMA i K1 turnira u Beogradu! (VIDEO)

Svi su složni u jednom: „Definitivno veče za pamćenje! Ispisale su se nove stranice u srpskom kik boksu i MMA!

  • 0

Zoran Grozdanić pobednik je turnirskog dela CFL 3 u kategoriji do 80kg.

Prvi na putu ka osvajanju turnira Grozdaniću našao se Grk Triadafilos Aleksandridis. Očekivao se težak meč sa prvakom sveta u WKF-u, koji je do tada zabeležio 37 pobeda i samo 3 poraza. Međutim, fenomenalni Grozdanić prvo ga pripremio levim direktom i sačekao na desni kroše što je bilo pogubno za Grka.

>>> Grdosija od 130 kg pala kao sveća od jednog udarca Darka Stošića: Ovo niste videli nikada! (VIDEO)

Ovo je možda i jedan od najbrutalnijih nokauta u istoriji srpskog kik boksa jer je Grku bilo potrebno nekoliko minuta samo da dođe svesti.

U finalu Grozdanića je čekao bolji iz duela Karakoz (Turska) vs Bayramov (Azerbejdžan). Azerbejdžanac pobedio je prekidom u prvoj rundi. Turčin je dobio nezgodan udarac i povredio nogu. Nije mogao da nastavi a kasnije se ispostavilo da ima prelom podkolenice.

Finalni meč jako nezgodan po našeg Grozdanića ali u prelomnim trenucima Grozdanić se vraća u meč i nokautom osvaja turnir četvorice do 80 kg.

Bojan Gajić odradio je težak meč protiv Hrvata Petra Jamana ali je odlukom sudija ipak bio bolji od komšije.

Foto: Jelena Calasan

Na drugom meču glavnog dela nastupila je miljenica srpske publike naša Marina Spasić koja je tehničkim nokautom u trećoj rundi pobedila Grkinju Alkistis Gavrilidou. Marina je bila dominatna tokom celog meča, napadala je sve vreme i prosto je neverovatno šta je sve i kako izdržala Grkinja na nogama do pred kraj treće runde.

Naravno, i što se tiče MMA dela publika je imala prilike da odleda dva fenomenalna meča.

Naš najprespektivniji mladi MMA borac Duško Todorović, član Secutor Akademije, posle samo nekoliko sekundi prve runde maestralnim zahvatom bacio je odličnog borca iz Gruzije Shota Gvasalia I nažalost slomio mu ruku. To je naravno bio kraj meča za Gruzijca.

VIDEO: Todorović lomi ruku Gruzijcu

Vrhunski meč publici podario je i Stefan Negucić. Mnogo se pričalo o njemu i čekao upravo ovaj mač na CFL-u a Negucić je naravno opravdao kvalitet. Ubedljivom pobedom nad Poljakom Danielom Wolkom ostao je neporažen u dosadašnjoj prosfeionalnoj karijeri 7:0.

(J. Milivojević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA