Srbin isprebijao legendu u Tokiju: Kakva kanonada udaraca Duška Todorovića, sve bilo gotovo za 40 sekundi! (VIDEO)

Velika pobeda za našeg borca pred odlazak u Las Vegas

  • 3

Naš borac Duško Todorović uspešno je nastupio u Tokiju protiv domaće legende Kazua Takašija!

On je do šeste pobede u šest nastupa u karijeri došao tehničkim nokautom, posle čega je izneo utiske.

- Ogromna je čast nastupiti u Japanu protiv prave legende MMA sporta i istinskog borca! Hvala svima na ogromnoj podršci, hvala svima iz mog Sekutora na pomoći tokom pripremnog perioda, hvala Jovi i Saletu na svemu! Hvala mojim sponzorima na ogromnoj podršci, Mega Promotion System i Darku Popivodi, kao i gospodinu Orsatu Zovku na ovoj prilici - rekao je ushićeni Todorović posle pobede.

Ovaj okršaj je bio ujedno borba večeri, i pobeda ima veliku težinu jer je rival bio čuveni japanski borac koji se suočavao sa velikanima MMA (Bas Ruten, Semi Šilt, Džoš Barnet, Vitor Belfort, Melvin Manhof, Fabio Silva, Overman, Entini Ria...).

Pobeda nije mogla bolje da izgleda, pošto se već posle 40 sekundi rival našao na kolenima, nije izdržao seriju udaraca, posle čega je od Todorovića dobio naklon u skladu sa japanskom kulturom.

Inače, posle ovog turnira naše MMA borce od oktobra čekaju pakleni mečevi u Las Vegasu, gde će se održavati FFC MMA turniri. Naši borci Duško Todorović, Aleksandar Ilić i Stefan Negucić su potpisali trogodišnji ugovor sa FFC-om, za 3 do 5 borbi godišnje. Duško nije mogao da napravi bolju uvertiru za sve što sledi!

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA