≫ 

Uhapsite me, ali prvo hoću svoj pojas! Dana Vajt otkrio šta mu je Habib naredio i kakve su posledice (VIDEO)

Grmeo je Habib na prvog čoveka UFC-a

  • 1

Posle velike tuče nakon pobede nad Konorom Mekgregorom, Habib Nurmagomedov bio je u opasnosti da bude uhapšen.

On je tada rekao Dani Vajtu da je bio spreman za hapšenje, ali ne pre nego što dobije svoj UFC pojas za trijumf u UFC 229.

Dominantan je bio Habib, vladao je tokom celog meča, ali je na kraju podlegao pritisku i provokacijama sa strane, pa je preskočio ogradu i krenuo u okršaj sa ljudima iz prvih redova.

Paralelno se Konor tukao sa članovima njegove ekipe u oktagonu, ali najviše može da izgubi upravo Habib.

Dana Vajt je odbio da pruži pojas Nurmagomedovu kada se vratio u oktagon, to je predsednik UFC-a rekao šampionu kada se vratio.

- Ako hoćete da me uhapsite, uhapsite me, ali prvo hoću svoj pojas - otkrio je Vajt šta mu je Habib rekao.

Dodao je da mu titula neće biti oduzeta, ali da će Sportska komisija Nevade početi ozbiljno da se bavi ovim slučajem.

- Oni će ga pratiti sada veoma ozbiljno, ne treba da brine za mene, već za njih. Guverner je bio ovde i odleteo je iz dvorane kao munja kad je nastao haos. Habib je u problemu - rekao je Vajt.

VIDEO - Zagrmeo Habib nakon istorijske pobede: Putin mi je čestitao, ne znam zašto puštate Konora da mi vređa veru i naciju?

VIDEO - Mekgregor nije izdržao i udario je Habiba na merenju

Ako mislite da brodolom u Parizu neće ostaviti posledice po Zvezdu, izaberite dvojku s kvotom 1,22, a ako niste saglasni, tu je dupla šansa 1X s kvotom 3,80! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zemun - Crvena zvezda

U ABA Superkupu Zvezda je pokazala da je trenutno bolja od Budućnosti, ima i veliki motiv da joj se revanšira za poraz u finalu, a kvota na čistu dvojku je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Budućnost - Crvena

Posle šestice protiv Zvezde PSŽ je spreman za derbi s Lionom. Kvota da će ga pobediti uz bar tri gola ukupno (1&3+) je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Lion

Posle poraza od Rome i Ajntrahta, Lacio čeka Fiorentinu, koja jeste dobra, ali joj gostovanja nisu jača strana. Kvota na keca je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio - Fiorentina.

Kandidati za osvajanje Premijer lige, ali i Lige šampiona danas jedan protiv drugog! Kvota na Liverpul je 2,60, a na Mančester Siti 2,70, dok tip GG4+ nosi kvotu 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Mančester Siti

Arsenal je ušao u formu, a da li će Jokanović i Mitrović uspeti da ga zaustave? Ako verujete da hoće, kvota na duplu šansu 1X je 2,24. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam - Arsenal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA