≫ 

Brutalno ponižavanje! Otkriveno šta je Habib rekao Mekgregoru kad ga je naterao da preda (VIDEO)

Ovo je bila situacija gde slika govori više od hiljadu reči

  • 2
Konor Mekgregor nemoćno gleda u Habiba Nurmagomedova posle predaje; Foto: AP/Tanjug

Svet i dalje priča o borbi Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora, u kojoj je Dagestanac potvrdio dominaciju i odbranio pojas, a surovo se osvetio Ircu, koji ga je pred borbu vređao na sve moguće načine.

Udario je Mekgregor najniže moguće van terena, ispod pojasa! Vređao je Nurmagomedovu porodicu, veru, naciju... a onda je zanemeo u oktagonu, nakon što je dobio batine koje će pamtiti celog života.

Kao da je Dagestanac hteo namerno da borba što duže traje, iako je delovalo da ima totalnu kontrolu i da može i ranije da "finišira" Mekgregora. Na kraju ga je i ponizio, jer ga je tako prebijenog naterao da "tapka" i preda se.

A posle tog čina, želeo je dodatno da ponizi Mekgregora. Novinari su uspeli da otkriju šta mu je Habib rekao nakon što je Mekgregor predao borbu.

- Ajde sada da pričamo - poručio je Habib svom rivalu, i kretao ka njemu, okoji je nemoćno gledao u njegovom pravcu.

Nurmagomedov je ubrzo posle toga krenuo i na Mekgregorov tim, pa je preskočio ogradu i započeo tuču u publici, zbog koje mu preti čak i oduzimanje pojasa, ali i dobijanje novca.

Pogledajte i čitavu borbu i kako je Nurmagomedov demolirao Mekgregora.

VIDEO: UFC: Ne garantujemo, Habib može ostatiti bez titule BEZ TITLA NE KORISTI

VIDEO: Zagrmeo Habib nakon istorijske pobede nad Mekgregorom

VIDEO: Pogledajte kako je Mekgregor udario Habiba na merenju i brutalno ga vređao

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 27-0

    8. oktobar 2018 | 23:53

    Kad je Habib krenio prema Konoru nakon sto ga je zavrsio Konor je mislio da ce Habib da ga podigne i zagrli ili sta vec i cim je skontao da je ovaj i dalje gladan i i dalje zeli da ga unisti odmah skrenuo pogled. Ova slika gde Konor sedi na podu a Habib vice na njega dok ga sudija odvaja treba da bude na bilbordima. Sto se mene tice najbolja i najjaca slika u istoriji MMA sporta. Salje toliko jaku poruku da je to vrh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA