UFC rešio da kazni i Konora i Habiba: Zakazano saslušanje, konačna suspenzija 23. oktobra!

Poznat je datum kada će se odrediti kazna

  • 0
Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Konor Mekgregor i Habib Nurmagomedov biće privremeno suspendovani sa takmičenja UFC-a, posle tuče koja je izazvana u borbi u Las Vegasu.

Ruski borac savladao je Irca i podlegao pritisku posle silnih provokacija, pa je došlo do velike tuče između dve ekipe, u kojoj ni Konorovo učešće nije bilo naivno.

Prvi čovek UFC-a Dejna Vajt delovao je u prvi mah bolećivo prema Konoru, najavljena je doživotna suspenzija za pripadnike Habibove ekipe, na šta je Nurmagomedov reagovao oštrom porukom i namerom da raskine ugovor sa UFC-om.

Sada se konačno oglasila i Sportska komisija Nevade, obojica su privremeno suspendovana, a biće saslušani 23. oktobra, posle čega će biti određena konačna kazna.

U međuvremenu, konačno je rasvetljeno zašto je Nurmagomedov eksplodirao i izazvao veliku tuču u trenutku kada je trebalo da uživa u lovorikama najveće karijerne pobede.

VIDEO - Bakočević o UFC 229: Kad te se Habib dokopa to ti je potpuno druga životinja kao da te napao čovek od 100kg a ima 70!

VIDEO - Habib u našim srcima! Suze, radost i anarhija tokom slavlja na ulicama Mahačkale, glavnog grada Dagestana

VIDEO - UFC: Ne garantujemo, Habib može ostatiti bez titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA