UFC zvezda napravila haos: Američki psiho divljao pijan na ulicama Las Vegasa, ukrotila ga medicinska sestra! (VIDEO)

Nestvarne scene u Nevadi

  • 0

UFC borac Stefan Bonar, poznat po nadimku "Američki psiho",  napravio je haos u Las Vegasu vožnjom u alkoholisanom stanju.

Policija ga je privela, a on tom prilikom nije pružao otpor - prethodno su vozači u koordinisanoj akciji napravili obruč oko njegovog automobila, što je bilo dovoljno za zaustavljanje.

Nije ovo ništa novo za Bonara, treći put pravi sličan prekršaj, pušten je uz kauciju od 22.000 dolara, a pitanje je šta bi se dogodilo da nije bilo velike hrabrosti ostalih vozača, koji su rizikovali kako bi ga zaustavili.

Vozio je Bonar preko 100 kilometara na sat, naglo je usporavao i vozio cik-cak, ali su građani uspeli da ga okruže i blokiraju dalje divljanje.

Dvojica vozača kamiona prva su reagovala i blokirali su ga, a zatim su se ostali uključili. Posle toga, preostalo je da se sačeka policija.

- Uključio se u saobraćaj praktično iz pustinje. Imao je jako puno sreće da ne naleti na nekoga. Kad se zaustavio, uopšte nije sedeo na vozačevom mestu. Vozači kamiona su ga usporili, a mi smo ga blokirali s automobilima. Bilo nas je šestoro - ispričala je medicinska sestra Keti, akterka ove situacije.

Kad je policija stigla, Bonar je već bio savladan, a policajci su rekli kako se miris alkohola osetio sa pet metara udaljenosti.

UFC karijeru Bonar je završio je sa 15 pobeda i devet poraza.

VIDEO - Ja sam miran ali u sebi gorim: Stošić priznao kako bi reagovao da ga prozivaju kao Habiba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA