Horor u Brazilu: Na UFC borca bacili granatu, završio u bolnici!

Došao da odmori, završio u bolnici

  • 0

UFC borac Aleks Kauboj Oliveira prošao je kroz pakao u rodnom gradu blizu Rio de Žaneira, samo tri nedelje posle borbe protiv Gunara Nelsona.

Poznato je koliko ume da bude opasno u Brazilu, ovaj put je to Oliveira osetio na svojoj koži za Božić, pošto su mu vadili krhotine granata iz nogu!

- Neki tip je uperio pištolj u mog nećaka, tad je počelo guranje. Imali su mačete, noževe, granate - ispričao je UFC borac Aleks Oliveira, na kog je neko na kraju i bacio granatu.

- Bio sam u maminom automobilu i išao sam da sipam gorivo. Video sam članove svoje porodice kako se s nekim svađaju. Nakon što je neko uperio pištolj u mog nećaka, umešao sam se i prema meni je doletela granata. Krhotine su završile u mojoj nozi i stopalu - ispričao je Oliveira.

Imao je i sreće Brazilac, pustili su ga iz bolnice istog dana posle intervencije, a on je otišao direktno u policiju kako bi se pronašli svi izgrednici.

Oliveira je inače jedan od najpoznatijih brazilskih UFC-ovaca, u karijeri ima 19 pobeda i samo šest poraza, a bori se u velter kategoriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA