Ku**o, živećeš celog života sa ovom sramotom! Habib brutalno odgovorio na novu Konorovu prozivku (VIDEO)

Priča se o revanšu, polako se i zakuvava...

  • 6
Habib Nurmagomedov, Konor Mekgregor Foto: Tanjug/AP

Konor Mekgregor ponovo je raspalio vatru prozivkama na račun Habiba Nurmagomedova.

Prošlu godinu obeležila je pobeda Rusa nad grlatim Ircem, koji se ovaj put oglasio novim udarom na Polija Malinađija i Nurmagomedova.

 
 
 
View this post on Instagram
Let the record show. I like Paulie Malinaggi. Here is a confrontation between us regarding a picture he was upset about. Yes you heard that right. A picture. I told him here to his face. “Don’t be bitching.” Common knowledge I would think for a fighting man. Don’t be a bitch, bitching. The same thing I said to khabib at the end of round 3. My round. Don’t be bitching! Every single round bitching to the referee. He was even bitching in the fourth round from mount position. It baffled me. If anyone should have been saying anything to the referee, it should have been me in that 1st round. That round he held onto my legs for four minutes straight. With zero activity. But a fight is a fight who gives a fuck. Crying to the referee like a proper bitch. I was trying to dig my fingers into his Adams Apple. Many individuals in the fight business, I have learned lately, are absolute bitches. I know you’s are broke boys. But don’t be broke bitches.A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

U poslednje vreme, govori se o mogućoj borbi penzionisanog Malinađija i Mekgregora, a Irac je objavio snimak u kom se prikazuje svađa, u kojoj mu Konor govori da se ponaša kao ku**a.

- Ne budi k**ka! Svaku rundu si se žalio sudijama, ponašao se kao k**ka, dok si imao gornju poziciju, i to me je zbunjivalo. Ako je neko trebalo da se žali, to sam ja. Ali borba je borba, koga briga. Plakao je sudijama kao prava ku**a. Mnogo ljudi u borilačkim sportovima su takvi. Znam da ste siromašni, ali bar ne budite siromašne k**ke.

U tome se pronašao i Habib Nurmagomedov, kog je već Konor prozivao na sličan način, nije mu bilo potrebno mnogo vremena da odgovori.

Samo je objavio retuširanu fotografiju pobedničkog zahvata, uz prigodan komentar: Živećeš sa ovom sramotom celog svog života, ku**o!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cccc

    12. januar 2019 | 20:58

    Zemljaci ovo su “djojstic” kojima upravljaji baje kako bi zaradili pare na njima dok ginu u ringu za to im malo daju posle ih optuze za silovanja, prebijanja i opet i to malo im uzmu. Gledajte brata Tajsona sta su mu napravili od zivota a genije je bio sto se borilackih sportova tice

  • Cika Velja

    12. januar 2019 | 20:06

    Ja mislio da se oni bore da pokazu ko je bolji...a oni su u stvari zivotinje u formi coveka...a ostale nazovi ljude to zabavlja???

  • Diaz

    13. januar 2019 | 17:35

    Konor se drzao za kavez, vukao Habiba za sorts i drzao ga za rukavice. I nikom nista, ni opomenu nije dobio. Znaci morao je da vara i da se sluzi trikovima i Habib ga je svejedno izdominirao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA