≫ 

Rade Opačić spreman za izazov karijere, i to u borbama top 8 teškaša planete (VIDEO)

Vreme je za izazov

  • 4

Najjača azijska kik boks promocija, kineski Kunlun, održaće u nedelju svoj 80. događaj. Na programu je Finale kategorije do 70kg i turnir osmorice superteške kategorije.

Među najboljih osam teškaša planete, nalazi se i Srbin Rade Opačić, član beogradskog Kik boks kluba Sinđelić.

Rade će u četvrtfinalu ukrstiti pesnice sa domaćim borcem Liu Veijem. U drugom četvrtfinalu nalaze se Ukrajinac Roman Kriklija, inače osvajac K-1 pojasa, Slovak Martin Pacas, Enfusion prvak.

Sa druge strane žreba, prvo četvrtfinale čine engleski nokauter, tamnoputi Daniel Sam i Kinez Asihati, dok aktuelni branilac pojasa Iranac Iraj Azizpour ima za protivnika Brazilca Naime Moraisa.

Ceo turnir završava se u danu, tako da će pobednik imati tri borbe u razmaku od nekoliko sati.

Foto: Milena Đorđević



- Spreman sam, povreda nema. Imali smo malo problema sa privikavanjem na vremensku zonu, ali sad je i to OK.  Zaista ne želim puno da pričam, daću sve od sebe, daću 100 posto i to je to. Ako to bude dovoljno, pojas je moj. Ne želimo nikog da respektujem previše, došao sam da radim ono što najbolje znam..  Nadam se da će biti dovoljno da donesem pojas u Srbiju - kratak je Rade.

Njegov trener Nikola Pavković rekao nam je svoja očekivanja.

- Turniri su uvek teški za prognozu. Objektivno u prvom meču Rade je favorit. I to je jedino što se usuđujem da prognoziram. Ako prođemo, očekuje nas okršaj sa pobednikom meča Kriklija-Pacas. Nisam pametan ko bi tu mogao da dobije, jedino čemu se nadam da će dobro namučiti jedan drugoga, i da će nam eventualni protivnik u polufinalu u ring ući povređen.

Foto: Promo

- Na papiru, favoriti za osvajanje turnira su Kriklija, Daniel Sam i Iranac Iraj. Rade je najmlađi, najneiskusniji, a na merenju je bio najlakši. Ali bez obzira na sve, mi smo došli po pojas, ne treniramo da bi se pred nekim povlačili. Sutra idemo na sve ili nista.

Turnir ce početi oko 9 sati po srpskom vremenu, Telegraf je na direktnoj vezi sa našim timom, imaćemo rezultate odmah po završetku događaja!

VIDEO -  CFL 4: Brutalan nokaut Opačića u jetru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA