≫ 

Duša me boli što je moralo ovako: Najboljeg srpskog MMA borca preplavile emocije zbog loših vesti o Kro Kopu (FOTO)

Darko Stošić poželeo je brz oporavak legendarnom Mirku Filipoviću

  • 9

Mirko Filipović Kro Kop je šokirao MMA svet objavom da se penzionisao uz potresnu poruku da je doživeo moždani udar i da više nije u stanju da se ikada više bori.

Ta vest iznenadila je i rastužila i najboljeg srpskog MMA borca, Darka Stošića, koji je upravo sa Filipovićem trenirao i spremao se za UFC.

- Ovo je slika kada sam prvi put došao kod tebe u dvoranu. Od tada moja karijera ide samo uzlaznom putanjom! Prihvatio si me kao najrođenijeg, postali smo prijatelji! Posvetio mi se maksimalno, uvek me motivisao i pomogao u pripremama.

- Ostavio si velik trag u ovom sportu, nema za čim žaliti. Jedino me duša boli što je to moralo ovako. Ali takav je život. Poznavajući te, verovatno bi se borio još 20 godina. Cro Cop Tim će još dugo postojati. Da se oporaviš sto pre i uzivaš u zasluženoj penziji! HVALA TI NA SVEMU! TI SI LEGENDA A LEGENDE ZAUVEK TO OSTAJU - napisao je Stošić uz zajedničku srpsku i hrvatsku zastavu.

VIDEO: Darka Stošića opkolili klinci na Telegrafovom štandu, a onda im je on napravio iznenađenje

VIDEO: Ja sam miran ali u sebi gorim: Stošić priznao kako bi reagovao da ga prozivaju kao Habiba:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diaz

    2. mart 2019 | 11:05

    Istina da bi se borio jos 20 godina i na kraju bi zavrsavao kao i 90% legendi. Nokautirali bi ga smesni protivnici i skroz bi pokvario svoj ugled ja kraju karijere. Bukvalno bi ga sazaljevali i molili da se povuce. Bas kao i sa 90% drugih legendi u mma sportu koji ne znaju kad treba da se povuku.

  • Cika Velja

    2. mart 2019 | 13:40

    Po poimanju normalnih ljudi sport bi trebalo da bude ovakav...da se svi sportisti drze zajedno i da drze do svog sporta ne podcenjujuci nikog!!!

  • Johan

    2. mart 2019 | 14:04

    Ništa lepše za videti od dva Srbina u bratskom zagrljaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA