≫ 

Mekgregor šokirao svet objavom o penziji: Ništa od borbe godine sa Nurmagomedovim! (FOTO)

Mekgregor, za sada, tvrdi da je njegova odluka konačna

  • 1

Jedan od najboljih, a svakako najatraktivnijih, MMA boraca Konor Mekgregor šokirao je navijače i ljubitelje žestokih borbi jutarnjom objavom o povlačenju iz ringa.

Kontroverzni Irac koji je prošao put od siromašnog života u Dablinu gde je živeo od socijalne pomoći sa samo 188 evra mesečno sa ženom i detetom do uživanja u svetskom luksuzu, oglasio se na društvenim mrežama kratkom porukom u kojoj ističe da je njegova odluka konačna.

- Hej ljudi, brza objava. Odlučio sam da se danas povučem iz sporta koji se formalno zove MMA. Želim svim mojim kolegama mnogo uspeha u budućim takmičenjima. Sada ću se priključiti nekadašnjim kolegama koji su se takođe penyionisali. Jedna pinjakolada za mene momci - napisao je na Tviteru.

Jos uvek nije poznato da li je ovo kraj velike karijere i da li je zaista sve ovo ozbiljno napisao, jer je Konor poznat kao ljubitelj dobre kapljice, a takođe i kao neko ko je ranije već najavljivao povlačenje iz ringa.

Tako je 2016. godine na isti način poručio:

- Odlučio sam da se povučem mlad. Vidimo se kasnije!

Zanimljivo, svoju odluku povukao je, sadmo dva dana kasnije.

Ali, kako sada stvari stoje, najverovatnije nije reč o preuranjenoj prvoaprilskoj sali.

Da podsetimo, Konor Mekgregor ušao je u ring 2008 godine, da bi već prve titule u nižim kategorijama osvojio već 2012. Potpisuje ugovor sa UFC om i 2015. godine pobeđuje Hose Aide i to u prvoj rundi, posle samo 13 sekundi borbe i na taj način osvaja titulu. Zanimljivo, Irac je ušao u istoriju UFC kao jedini vlasnik titula u dve kategorije.

Svet pamti njegovu borbu tokom 2018. sa Dagestancem Habibom Nurmagomedovim, od kojeg je ubedljivo izgubio, pa je revanš bio očekivan.

VIDEO: Mekgregor nije izdržao i udario je Habiba na merenju

VIDEO: Konor Mekgregor uhapšen u Majamiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Diaz

    26. mart 2019 | 09:10

    Conor je u istoriju usao kao PRVI vlasnik titule u 2 kategorije u UFC ali ne i jedini. DC i Amanda Nunes su prosle godine oboje drzali titule u 2 kategorije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA