Konoru preti ozbiljan skandal: Optužen je za silovanje u Irskoj, kamere će dati presudu!

Posle penzije, nova vest o Konoru je zatalasala javnost

  • 2

Konor Mekgregor našao se u nebranom grožđu, pošto ga je jedna anonimna žena u 20-im godinama prijavila za silovanje u Dablinu.

Bio je Konor već na ispitivanju, optužnica nije podignuta, a sve se zahuktalo kada je objavio da odlazi u penziju.

Nedugo posle toga, Njujork Tajms je objavio priču kako je Irac u domovini pod istragom zbog seksualnog zlostavljanja.

Irski zakon je strog po ovom pitanju, pa se Konor dugo nije ni imenovao, jer je zabranjeno imenovanje optuženih za seksualno zlostavljanje dok se ne donese odgovarajuća presuda.

Ajriš Tajms je prvi pisao o navodnnom silovanju 2018. u dablinskom hotelu, tu je Konor često iznajmljivao penthaus, a jedna osoba zaposlena u hotelu potvrdila je da je Konor tu bio noć pre incidenta.

Nekoliko puta je već Konor imao posla sa policijom... Foto: Tanjug/AP

Policija je proverila penthaus i uzela snimke sa kamera, a Konor je posle privođenja ispitan, ali je brzo pušten bez podizanja optužnice. Pristao je i da mu se uzme DNK uzorak, a zabeležena je i jedna izjava anonimnog izvora.

- Žrtva je previše uplašena za podizanje optužnice, ali moglo bi se to ubrzo promeniti. No, ovo ne znači da je istraga završena, nadzorne kamere će odigrati ključnu ulogu. Nema sumnje da je devojka pretrpela užasno mučenje - pregled i svi dokazi potvrđuju da je silovana i udarana u penthausu - prenosio je izjave anonimnog izvora Independent prošle godine.

Njujork Tajms naveo je kako je žena policiji rekla da je posle druženja završila sa Konorom u penthausu, gde su konzumirali kokain i alkohol. Tvrdi da je između ponoći i tri ujutro bila silovana i pretučena.

Konor Mekgregor uhapšen u Majamiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA