≫ 

Ona nokautira muškarce u ringu, a mi smo pokušali nju pitanjima (VIDEO)

Marina Spasić ubedljivo je pobedila Nemicu Irenu Šterkel na Enfusion turniru u Beogradu. Sada je ušla u naš ring u novoj epizodi emisije ILI ILI. Probali smo da je nokautiramo pitanjima za samo 2 minuta

  • 0

Kratki format Telegraf TV-a, emisija ILI ILI, donosi vam nekoliko minuta zabave sa poznatim ličnostima, koji tokom druženja sa nama moraju da biraju između dva bliska, a u isto vreme različita pojma.

Nakon pobede nad Nemicom za našu najbolju kik bokserku Marinu Spasić nema odmora, jer je već naredni meč očekuje u FFC organizaciji, 28. juna u Turskoj.

Tim povodom doveli smo je u naš ring i bacili pred najteže izbore. Otkrila nam je zašto ipak više voli kroše iako joj je drag i aperkat, zašto navija i voli Zvezdu, da još uvek nije pronašla pravog muškarca ali i još mnogo zanimljivih i šarmantih izbora najbolje i najlešpe kik boksrke u Srbiji.

Na kraju i sama Marina nam je kroz osmeh priznala da su joj izbori bili jako teški a kako se snašla u ovoj ulozi i da li smo uspeli da je nokautiramo pitanjima kao ona svoje sparing partnere saznajte u videu na početku teksta.

Sve epizode emisije ILI ILI možete pogledati OVDE.

DODATNI VIDEO: Bili smo u ringu sa Marinom Spasić i snimili nokaut muškog sparing partnera u prvoj rundi

(J.Milivojević/jovana.milivojevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA