≫ 

Masovna tuča na džiužicu turniru u predgrađu Moskve: Rusi se "mlatili" kao najveći krvnici

Nije mnogo trebalo da akteri krenu jedni na druge

  • 2
masovna tuča

Foto: youtube/akedassTV

Tradicionalni turnir u džiudžicuu u moskovskom predgrađu Krasnogorsk trebalo je, kao i svake godine, da predstavlja praznik jedne od najstarijih i najpoštovanijih japanskih borilačkih veština, ali se umesto toga pretvorio u demonstraciju teškog nasilja grupe aktera. 

Snimak koji se pojavio na "jutjubu" svedoči koliko je žestoko bilo pošto su se čarke pretvorile u ozbiljnu tuču u kojoj se nije prezalo ni od rvačkih zahvata, udaraca nogom u glavu...

Najgore je, koliko se može videti, prošao mladić koji je u startu želeo da smiri "usijane glave". Njega je drugi momak robustne građe uhvatio oko pojasa i bacio ga na tatami, a onda dva puta laktom pokušao da ga udari u glavu.

U istom trenutku, drugi siledžija se zaletao i dva puta udario pomenutog momka koji je ležao i jedva uspevao da se odbrani od naleta dvojice rivala.

Uspeo je da se pridigne, mada se ni tu nije situacija primirila, pošto se još nekoliko najratobornijih momaka kasnije "dohvatilo"...

Video: Mislio je da najjače lupa šamare, a onda je naleteo je bradu od čelika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmina

    21. januar 2020 | 22:09

    Muškarci se tuku zbog svega a žene jedino zbog muškaraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA