Isprozivala Kineskinju za korona virus i napravila životnu grešku: Više je ni majka ne bi prepoznala

Borbi veka UFC-a u ženskoj kategoriji prethodile su prozivke na Instagramu

  • 14
Johana Jedržejčuk, Joanna Jedrzejczyk, UFC, Ženg Veili Džoana Jedžejčuk sa izmenjenim ličnim opisom tokom borbe sa Kineskinjom Žang Veili; Foto: Guliver/Harry How/Getty Images

Poljakinja Joana Jedržejčuk bila je tema dana u UFC-u posle spektakularne borbe između nje i Kineskinje Žang Veili, koja je odbranila titulu u "strawweight" kategoriji.

Osim spektakularne borbe, po mišljenju mnogih poznavalaca MMA sporta, najbolje ikada u ženskoj konkurenciji, ono što je bila glavna tema svih razgovora jeste izgled Poljakinje nakon borbe, kojoj je Kineskinja bukvalno izmenila lični opis.

Bivša šampionka je imala otekline i ogromne hematome po glavi, zbog čega je odmah posle borbe odvedena u bolnicu.

U komentarima su se mnogi podsmevali Poljakinji rečima da je ni rođena majka ne bi prepoznala i da je "dobila šta je tražila".

Naime, Joana je pre meča izazvala gnev Kineskinje, kada je zbijala šale na njen račun zbog korona virusa, koji je izbio upravo u Kini i počeo je da se širi po celom svetu.

Do sada je preko 110.000 zaraženih i skoro četiri hiljade obolelih od korona virusa, pa su Joanine šale bile posebno neukusne za njenu protivnicu.

Joana je na svoj Instagram objavila stori na kojem je najava njene borbe sa Kineskinjom, gde je ona na sebi imala gas masku, a sve to je upotpunila smajlijima.

Žengova je na tu neslanu šalu odgovorila razočarano.

- Ljudi umiru. Nečiji otac, nečija majka, nečiji sin. Reci šta hoćeš o meni, ako će te to učiniti jačim, ali nemoj da se šališ povodom toga šta se dešava u Kini - odgovorila je Žang Veili.

Ubrzo je usledio i odgovor u oktagonu, gde je iskalila sav bes na Poljakinji, kojoj će verovatno biti neophodne i estetske operacije ne bi li povratila izgled koji je imala nekada.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @memelaugher on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Praxis Deporte (@praxisdeportemx) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Mark Nineteen (@irascible.infantryman) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ESPN MMA (@espnmma) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    9. mart 2020 | 17:12

    Umjesto da proslavljaju Dan Žena dostojanstveno i kako im dolikuje, njih dvije se pesniče mrtvih da ih bude. Ovaj sport inače nije ni za muške a kamo li za žene.

  • Darko

    9. mart 2020 | 17:50

    Svaka čast kineskinji, tako se čuva, voli i poštuje svoj narod i država

  • Pa

    9. mart 2020 | 18:46

    I nekad nije nista bolje izgledala. Tako da...moze i ovako da prodje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA