≫ 

Do juče je vređao Habiba, ali čim je čuo da mu je otac u komi, Mekgregor je pokazao koliko je veliki

Irski borac, koji je često prozivao Dagestanca na mrežama i izazivao sukobe, sada saoseća sa njegovim bolom zbog oca koji je u komi

  • 1
Habib i Abdulmanap Nurmagomedov Habib sa ocem Abdulmanapom Printskrin: Twitter

Irski UFC borac Konor Mekgregor uputio je poruku podrške za oporavak Abdulmanapa Nurmagomedova, oca UFC šampiona Habiba, koji je u bolnici. Ruski mediji javljaju da je Abdulmanap u komi i da je u vojnoj bolnici, kao i da su mu posete zabranjene. Čak i porodici.

On je nedavno završio u bolnici u Dagestanu zbog upale pluća, a njegovo stanje se pogoršalo kada su počeli srčani problemi.

Navodno, doktori u Dagestanu nisu odmah shvatili da Abdulmanap ima i problema sa srcem, te je zbog toga u teškom stanju stigao u Moskvu.

- Molim se za oporavak Abdulmanapa Nurmagomedova. Čovek koji je odgovoran za više svetskih prvaka, u više disciplina borbe, nego što to čak i znamo.

-Pravi borilački genij! Veoma sam tužan kad sam večeras čuo ovu vest. Molitve za porodicu Nurmagomedov - napisao je Mekgregor.

Abdulmanap ima 57 godina i u Rusiji mu odaju počast kao MMA treneru koji je, pored svog sina, obučio i druge borce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA