≫ 

Legenda UFC najavila povlačenje? Uradila sam sve, nemam više šta

Amanda Nunjes, Brazilka MMA šampionka kaže da razmišlja o povlačenju posle svoje ubedljive pobede nad Felisijom Spenser na UFC 250

  • 4
Foto: Printscreen Youtube

Trideset dvogodišnja kraljica dve kategorije (20-4-0) je u perolakoj odbranila titulu i bila neumoljiva protiv Felisije, koja je pre borbe važila za top izazivačicu.

Amanda je do sada branila pojaseve u dve kategorije. Ona je rekla da će se teško boriti još neki put u 2020. godini zbog porodice.

- Ne znam, postigla sam sve što sam htela. Dobro sam, mogu da nastavim sa svojim životom i napravim novi korak, možda da otkrijem nove talente, pomognem nekim devojkama, možda i da budem trener - rekla je Nunjes za Esporte Espektakular.

"Lavica" nije decidno rekla da će se povući, ali je jasno da je na prekretnici između dve odluke.

- Sada sam u onoj fazi gde mogu da se povučem, ali mogu i da se borim. Dobro sam. Više nema šta da se uradi u ovim divizijama. Kuća slavnih će doći vremenom, sigurno. Moj život ide napred i ako ne stanem sada, UFC će mi pružiti svaku podršku koja mi treba da nastavim sa svojim poslom - rekla je Brazilka.

Ona je i ranije pričala o penziji, posle pobede nad Holi Holm, jula 2019. godine, ali se vratila u oktagon da bi odbranila bantam titulu protiv Žermejn de Randami.

Video: Tajson ponovo čovek od čelika: Na nekadašnjem bokseru isklesani mišići u 53. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 321

    15. jun 2020 | 13:26

    Mozda jos jedan revans sa Valentinom i posle toga moze definitivno da se povuce.

  • baba smilja iz darosave

    15. jun 2020 | 16:15

    nunes nije nunjes posto je brazilaka radi se o portugalskom jeziku (nunhes = nunjes) a na spanskom jeziku da ima na drugom slovu n crticu onda bi bilo nj

  • FANTOM

    15. jun 2020 | 15:49

    Pa normalno je da se povuče u porodični kutak jer njena životna partnerka je u drugom stanju i kao MMA borkinja verovatno neće se više baviti tim sportom pa bi bilo logično da se i Amanda povuče. Inače je stvarno lavica i ubica u oktagonu, a eto Valentini šansa da dođe do trona samo ima tu i Kiborg, Miša Tejt a i ova Spenser.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA