≫ 

Habibov otac umro od korona virusa: Nije pomogla ni intervencija Vladimira Putina

Abdulmanap Nurmagomedov izgubio je borbu za život

  • 7
Vladimir Putin i Habib Nurmagamedov

Foto: Printscreen: You Tube/The Sun

Otac Habiba Nurmagomedova, Abdulmanap Nurmagomedov (57), preminuo je od posledica korona virusa i srčanih problema koje je imao još od sredine maja.

Kako javljaju ruski mediji, Abdulmanap je izgubio borbu za život, a vest je potvrdio i Razman Kadirov, predsednik Čečenije, koji je dobar prijatelj porodice Nurmagomedov.

Abdulmanap Nurmagomedov je hitno prebačen u bolnicu u moskvi, gde je bio u indukovanoj komi u dva navrata, a imao je i operaciju srca.

Doktori su nakon toga govorili da je njegovo stanje ozbiljno, ali stabilno. Ali, Nurmagomedov stariji je na kraju izgubio bitku za svoj život.

Ostaće upamćen u istoriji kao čovek koji je stvorio možda i najvećeg MMA borca svih vremena. Habiba je od malih nogu usmeravao da bude borac, terao ga još dok je bio dete da se rve s medvedima, a takođe je stvarao i MMA borce od mnogih rođaka i prijatelja porodice, pa danas ovaj kraj u Dagestanu ima neke od najjačih MMA boraca sveta, na čelu sa neporaženim Habibom, šampionom UFC-a u lakoj kategoriji.

Abdulmanap Nurmagomedov imao je najbolju moguću bolničku negu, čak je i lično Vladimir Putin urgirao da mu se pruži sve što je potrebno, ali ni to nije pomoglo.

Video: Habibov otac organizovao borbe dece sa medvedima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. jul 2020 | 14:38

    Nek mu je laka zemlja bio je mnogo dobar covek ljudina. 🙏🙏🙏

  • SRLE

    3. jul 2020 | 16:39

    😢😥😰😭MMA😭😥🥺

  • Vuco

    3. jul 2020 | 17:55

    Ne moze da bude najbolji a u lakoj je kategoriji ili bilo kojoj drugoj. Kao i u boksu samo se racuna teska kategorija kad se govori o najboljem svih vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA