≫ 

Ispovest Psihopata: Igrao sam za OFK i Zvezdaru, a onda sam pretukao protivnika i završio u zatvoru

Vaso Bakočević ispričao kako se igrom slučaja obreo u MMA

  • 12
Vaso Bakočević Psihopat Printskrin: Youtube/24sata

Vaso Psihopat Bakočević je jedan od najpopularnijih MMA boraca u regionu. Svaka njegova borba izaziva veliku pažnju medija, jer uvek napravi "štimung" prozivanjima i čarkama, pa čak i fizičkim okršajima pred samu borbu. Tako je bilo i z Zagrebu, gde je na kraju poražen od Ivice Terora Truščeka.

Vaso je pre borbe pokušao da se obračuna s njim, da bi i tokom same borbe pokazivao srednji prst kameri dok ga je protivnik udarao u parteru.

Ipak, pre 10 godina je sudbina Bakočevića mogla da bude potpuno drugačija, a on je to otkrio u intervjuu za 24 sata.

Malo ko je znao da je Bakočević počeo karijeru kao fudbaler, a on je ispričao te svoje početke kada je igrao za OFK Beograd i Zvezdaru.

- Trenirao sam uporedo fudbal i karate, ali ništa ozbiljno i hteo sam da se bavim fudbalom baš aktivno i sa 16 godina sam dobio ponudu OFK Beograda da dođem u Beograd da igram fudbal. Tad je OFK bio ozbiljan i u prvoj ligi. Ali i u Beogradu u školi sam počeo da pravim probleme i rekao sam roditeljima da bolje da batalim i da se fokusiram na sport, pa sam završio školu vanredno - opisao je Bakočević, a zatim ispričao i kako je dobio zabranu nakon što je nokautirao jednog protivničkog igrača.

- Igrao sam fudbal, ali sam i tu počeo da pravim probleme. Dok sam igrao za Zvezdaru pretukao sam jednog protivničkog igrača. Dan danas čuvam isečak iz novina. On je bio levi bek, ja desni, stalno smo se mimiolazili, dobacivali jedan drugom, udarali se laktovima i kada je bio neki korner, meni "pala klapna" nokautiram ga i prebijem, dobijem zabranu igranja. Posle toga pravim još jedan skandal, završavam u zatvoru, pravim totalnu katastrofu od svog života, bio sam samo mesec dana, sreća roditelji su me izvukli, da nije bilo roditelja sada ne bih sedeo sa vama - "otvorio" se Bakočević, koji ističe da mu je MMA spasio život.

- I onda sam rekao, roditelji su dali za mene život, ja da budem ološ i kriminalac, to je totalna katastrofa... I onda sam sasvim slučajno pronašao MMA, posle prvog treninga se zaljubio, posle šest meseci odradio profi meč i za 10 godina sam nabio 60 mečeva, što je za ove prostore stvarno nenormalno. To mi je ušlo u krv i spasilo život, jer od mene ništa pametno ne bi ispalo - zaključio je on.

Video: Prelepa tekvondistkinja vs MMA borac: Bakočević se ovakvom dočeku nije nadao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA