Habib konačno otkrio zašto se nije borio s Mejvederom

Dagestanac je imao ozbiljnu ponudu, ali Mejveder nije odgovorio na uslove koje je tražio Nurmagomedov

  • 1
Flojd Mejveder, Habib Nurmagomedov Foto: Instagram.com/aliabdelaziz000

Habib Nurmagomedov dvostruki šampion UFC-a priznao je da pregovori o super borbi sa legendom boksa Flojdom Mejvederom nisu urodili plodom, jer nije želeo da raskine ugovor sa UFC-om.

Ruska MMA zvezda objasnila je detalje.

- Ugovor je važniji od novca. Rekli su mi: "Da, preziraće vas, kazniće vas. Ali mi ćemo se pobrinuti za sve kazne". Rekao sam im da je za mene ugovor važniji od novca i ne možemo imati sporazum s UFC-om ako smo voljni da ga prekršimo - objasnio je ruski šampion i dodao:

Video: Nurmagomedov izazvao Mejvedera, pa govorio o sudaru titana koji sledi

-Nisam upoznat sa stavom UFC-a o borbi sa Mejvederom.

Stotina miliona dolara na stolu

Habibov menadžer Ali Abdelaziz otkrio je početkom ove godine da je popularni "Orao" dobio ponudu od vrtoglavih 100 miliona dolara (84 miliona evra) ) da se bori protiv McGregora ili Mejvedera u Saudijskoj Arabiji.

- Oni žele platiti 100 miliona dolara za borbu protiv" Notoriusa "u Saudijskoj Arabiji. Oni žele platiti 100 miliona dolara za Habiba za borbu protiv Flojda u Saudijskoj Arabiji - rekao je Abdelaziz.

Otkako je Mejveder u januaru objavio svoje plakate na svojim društvenim mrežama, nagoveštavajući moguću borbu protiv Habiba Nurmagomedova, glasine o tuči između njih dvojice počele su da rastu.

Uslovi oba Habiba za meč sa slavnim bokserom su bili sledeći: "11 bokserskih rundi i 12., MMA pravila.

Ali Mejveder nije odgovorio na ovaj predlog UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji.

Mister " Mani "(43), povukao se iz boksa 2017. godine, pošto je u izuzetno uspešnom krosoveru pobedio irskog superligaša UFC-a Konora Mekgregora.

Dana Vajt, predsednik UFC-a, otkrio da se legenda boksa želi vratiti. "

Flojd se želi boriti. On i ja želimo da radimo zajedno. Želimo nešto da učinimo. Radićemo nešto - rekao je nedavno za Jahoo Sports.

Poslednji put kada je Flojd Majveder izašao iz penzije, zaradio je 275 miliona dolara za jednu noć u avgustu 2017, a u maju ove godine, 'Mani' je ostavio otvorena vrata po povratku u ring u zamenu za mnogo nula na svom čekovnom računu.

- Ako vidim priliku da se zabavim, i osvojim 600 miliona, zašto ne? -, rekao ke i dodao.

- Ako se moram vratiti, suočiću se s nekim ko ima zemlju iza sebe. To bi moralo da vredi, ne bih se vratio da se istrošim mladim borcima - rekao je Mejveder.

Video: Habib iskulirao klinca zato što navija za Barsu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    17. avgust 2020 | 10:16

    To je zato sto zna da su mu sanse realno 1% i da ce izgubiti i onda i on zeli Mejvederu da da jedan poraz pa makar bio i u mma. Da budu kvit.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA